Kiko Pearly Glaze Pink 504

kiko pearly glaze pink

Ook deze Kiko Pearly Glaze Pink stond nog klaar om een plekje op mijn blog te krijgen. Inmiddels heb ik vier lakjes van Kiko en ook deze vind ik prachtig! Het is wederom een roze nagellak met daarin glitter, maar dit keer zijn het meerdere kleuren glitter. Ook is hij wat donkerder van kleuren dan Kiko Pearly Coral Rose. Ook hier kwamen mijn nieuwe lenzen weer van toepassing om een mooie close-up van de lak te kunnen maken. Dat heb ik dan ook gedaan!

Lees ook: Kiko 479 Pearly Golden Sesame nail lacquer swatch

Kiko Pearly Glaze Pink

kiko pearly glaze pink

Zoals je kunt zien is het flesje van de nagellak helemaal niet bijzonder te noemen en is vrij simpel. Ook op dit flesje is alleen een nummer van de nagellak te bekennen, maar als je de website erbij pakt dan kun je het nummer opzoeken en dan heeft de nagellak ineens wel een naam. Van mij hadden ze dat ook best op het flesje zelf mogen zetten. Er zit immers een grote witte sticker op zonder verdere informatie.

kiko pearly glaze pink
kiko pearly glaze pink

Op bovenstaande foto’s heb ik de tussenringen gebruikt en hier kun je zien wat deze precies doen 🙂 Je kunt ontzettend dichtbij komen en zo kan ik de glitter en shimmer in een nagellak natuurlijk veel mooier op de foto zetten.

kiko pearly glaze pink
kiko pearly glaze pink
kiko pearly glaze pink 4 | DoorMariska
kiko pearly glaze pink 2 | DoorMariska
kiko pearly glaze pink 1 | DoorMariska

Buiten het feit dat ik enorm blij ben met de foto’s en die goed gelukt zijn, ben ik ook heel erg blij met weer een mooie Kiko nagellak. Ik had nog geen enkele ervaring met Kiko nagellak en dit zijn dan ook de eerste vier lakken die ik heb. Of ik er nog meer ga kopen? Dat ligt er maar net aan welke mooie kleur(en) ik nog meer tegen ga komen als ik weer eens op Amsterdam Centraal ben. Kiko Pearly Glaze Pink dekt heel erg mooi op met twee laagjes en heeft een normale droogtijd.

Kiko Pearly Glaze Pink is vanzelfsprekend alleen verkrijgbaar bij Kiko online of in de winkel. Deze bevatten 11ml lak en kosten €2,50 per stuk.

Lees ook:
Kiko Pearly Coral Rose 485
Kiko 511 Metallic mercury purple nail laquer swatch
Nail Art met Pink Gellac

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook