Kiko Pearly Glaze Pink 504

kiko pearly glaze pink

Ook deze Kiko Pearly Glaze Pink stond nog klaar om een plekje op mijn blog te krijgen. Inmiddels heb ik vier lakjes van Kiko en ook deze vind ik prachtig! Het is wederom een roze nagellak met daarin glitter, maar dit keer zijn het meerdere kleuren glitter. Ook is hij wat donkerder van kleuren dan Kiko Pearly Coral Rose. Ook hier kwamen mijn nieuwe lenzen weer van toepassing om een mooie close-up van de lak te kunnen maken. Dat heb ik dan ook gedaan!

Lees ook: Kiko 479 Pearly Golden Sesame nail lacquer swatch

Kiko Pearly Glaze Pink

kiko pearly glaze pink

Zoals je kunt zien is het flesje van de nagellak helemaal niet bijzonder te noemen en is vrij simpel. Ook op dit flesje is alleen een nummer van de nagellak te bekennen, maar als je de website erbij pakt dan kun je het nummer opzoeken en dan heeft de nagellak ineens wel een naam. Van mij hadden ze dat ook best op het flesje zelf mogen zetten. Er zit immers een grote witte sticker op zonder verdere informatie.

kiko pearly glaze pink
kiko pearly glaze pink

Op bovenstaande foto’s heb ik de tussenringen gebruikt en hier kun je zien wat deze precies doen 🙂 Je kunt ontzettend dichtbij komen en zo kan ik de glitter en shimmer in een nagellak natuurlijk veel mooier op de foto zetten.

kiko pearly glaze pink
kiko pearly glaze pink

Buiten het feit dat ik enorm blij ben met de foto’s en die goed gelukt zijn, ben ik ook heel erg blij met weer een mooie Kiko nagellak. Ik had nog geen enkele ervaring met Kiko nagellak en dit zijn dan ook de eerste vier lakken die ik heb. Of ik er nog meer ga kopen? Dat ligt er maar net aan welke mooie kleur(en) ik nog meer tegen ga komen als ik weer eens op Amsterdam Centraal ben. Kiko Pearly Glaze Pink dekt heel erg mooi op met twee laagjes en heeft een normale droogtijd.

Kiko Pearly Glaze Pink is vanzelfsprekend alleen verkrijgbaar bij Kiko online of in de winkel. Deze bevatten 11ml lak en kosten €2,50 per stuk.

Lees ook:
Kiko Pearly Coral Rose 485
Kiko 511 Metallic mercury purple nail laquer swatch
Nail Art met Pink Gellac

12 Reacties

 1. Evelien
  17 januari 2016 / 23:13

  Aaah mooie, zomerse kleur is dit! Love it! Vind de shimmers erin zo tof ♥

 2. 14 januari 2016 / 07:29

  Ik vind dit een erg mooie kleur! Ik hou van roze! Ik heb pearly red (491) en pearly green butterfly (351) van Kiko. Liefs ilona
  Lees het laatste blogbericht van Ilona – Quote #1My Profile

 3. 13 januari 2016 / 22:20

  Wat een beauty is dit zeg. Echt heel gaaf kleurtje en super tof met die glitters erin. Ze zijn een beetje chunky denk ik, maar dat kan ook zijn omdat je zulke belachelijk mooie super focus hebt gemaakt. Love.
  Lees het laatste blogbericht van Michelle Kaiser – Artdeco lipstick & lipglossMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.