DIY roze telefoonhoesje met glittersteentjes

diy roze telefoonhoesje

Een neon roze telefoonhoesje. Met glitter / steentjes. Serieus, dat vind ik echt heel erg leuk! Normaal gesproken betaal je soms best veel geld voor telefoonhoesjes dus ik maakte er gewoon zelf eentje heel erg leuk. Een roze mét steentjes voor mijn hele mooie witte iPhone 5s. Deze spulletjes liet ik zien in mijn Action Shoplog. Diy roze telefoonhoesje!

diy roze telefoonhoesje – De benodigdheden

Ik kocht een goedkoop neon roze telefoonhoesje voor €1,50 bij Action en een aantal velletjes met zelfklevende steentjes voor €0,69 per stuk. Hoe budget wil je het hebben! Nu heb ik gekozen voor roze, maar ze hebben ook wit en zwart bij de Action. Ook niet alleen voor de iPhone 5, maar ook voor de iPhone 4 en een aantal Android toestellen. Net welke kleur je leuk vind natuurlijk. Ook hebben ze verschillende soorten steentjes in verschillende kleuren.

diy roze telefoonhoesje
diy roze telefoonhoesje
diy roze telefoonhoesje

Het hoesje is zo fel dat de camera het (weer) niet goed oppakt. Deze foto’s zijn gemaakt met mijn 50mm lens en ik moet zeggen dat de kleur daarmee wel veel beter overkomt als met de standaard lens van 18mm-55mm. Dus de kleur komt redelijk goed overheen, alleen met de steentjes erop wijkt hij toch wel erg af.

Dit is echt een hele makkelijke DIY, maar vond het gewoon leuk om even iets simpels te knutselen en de foto’s te laten zien. Een beetje eyecandy dus. Ook niet verkeerd!

11 Reacties

 1. Idhuna
  30 augustus 2014 / 16:04

  Wauw, ziet er echt heel leuk uit!
  Lees het laatste blogbericht van Idhuna – Dubbele vlechtMy Profile

 2. Dianne Overbeeke
  28 augustus 2014 / 12:06

  Wat leuk, maar ik denk dat ik het zelf te druk zou vinden. Ik houd meer van simpele hoesjes, lekker basic!
  Lees het laatste blogbericht van Dianne Overbeeke – 100 happy days – Dag 1 t/m 14My Profile

 3. iiiThinkPink
  27 augustus 2014 / 21:20

  Leuk gedaan!

  P.S: Je lay-out is echt prachtig!
  Lees het laatste blogbericht van iiiThinkPink – Most Worn Things TagMy Profile

  • Mariska
   27 augustus 2014 / 22:43

   Dank je wel! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.