L’oreal Paris perfect slim eyeliner intense black

L'oreal Paris perfect slim eyeliner intense black

Ik ben iemand die niet dagelijks make-up draagt, maar als ik dat draag dan blijf het meestal bij een dagcrème, teken ik mijn wenkbrauwen bij en mascara. Soms doe ik ook wel eyeliner, maar lang niet altijd. Eyeliner vind ik wel heel mooi staan eigenlijk, omdat het mijn blauwe ogen net wat meer doet laten spreken. Mijn ietwat lichtblauwe ogen komen dan wel meer tot hun recht en dat vind ik mooi. De L’oreal Paris perfect slim eyeliner heb ik nieuw en uitvoerig getest. Zelf gebruik ik namelijk altijd een waterproof eyeliner en dat is deze niet. Was er heel benieuwd naar, ook omdat mijn oogleden nog wel eens wat vettig kunnen zijn. Van Productexpert heb ik deze eyeliner ontvangen om te testen. Of dit de beste eyeliner is die ik ooit heb gebruikt?

Lees ook: Loreal Paris Color Riche Grenat Irreverent & Rubis Folies

L’oreal Paris perfect slim eyeliner intense black

L'oreal Paris perfect slim eyeliner

De verpakking van deze L’oreal Paris perfect slim eyeliner intense black vind ik eigenlijk niet eens heel interessant. Het is een standaard zwarte verpakking die glimt, met gouden letters de naam van het product een een klein mat zwart stukje bij het gedeelte waar je het vasthoudt. Ondanks dat het niet heel interessant is vind ik hem toch wel weer mooi strak zonder teveel poespas.

L'oreal Paris perfect slim eyeliner

De L’oreal Paris perfect slim eyeliner intense black heeft een hele kleine punt die steeds dikker wordt naarmate deze naar boven in de verpakking gaat. Hij belooft dat je door met deze smalle punt te werken een hele precieze lijn kunt zetten. Zelf ben ik het daar wel mee eens, maar ik moet zeggen dat het dunste gedeelte van de punt wel een beetje een soort van waterig lijntje zet. Daar ben ik niet zo’n fan van. Als je hem ietwat indrukt dan wordt het lijntje wat breder en dat vind ik dan wel mooi.

L'oreal Paris perfect slim eyeliner

Op de foto hierboven kun je zien wat voor lijntje je krijgt met de dunne punt en welke je krijgt als je iets harder drukt. Het lijntje wordt dan dikker. Persoonlijk vind ik dat mooier, omdat je wel mag zien dat je eyeliner op hebt. Als je een hele dunne lijn ziet valt dit bijna niet op. Het is natuurlijk net wat jezelf mooi vindt :) Wat mij ook opviel is dat hij wel redelijk snel opdroogt, maar alsnog goed uit te vegen is. Jammer! Dat is namelijk wel altijd de reden dat ik kies voor een waterproof variant.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De L’oreal Paris perfect slim eyeliner is er niet een die ik snel zal pakken, eigenlijk ook omdat ik waterproof veel fijner vind. Mijn oogleden zijn vaak wel vettig en dat is dan ook een van de redenen dat deze eyeliner niet goed op mijn oogleden blijft zitten. Het stiftje werkt op zich goed, al ben ik meer fan van het wat harder drukken zodat er een dikkere lijn tevoorschijn komt. Smaken verschillen gelukkig :) Het product geeft aan ‘intense black’ te zijn en dat is het wel zeker. Dat vind ik wel een goed pluspunt! Pas dus wel op met vettige oogleden, want dan komt het product ook niet goed op je oogleden terecht en lijkt het waterig.

De L’oreal Paris perfect slim eyeliner is onder andere verkrijgbaar bij bol.com en Douglas.

Lees ook:
NYC waterproof eyeliner pencil
Miss Sporty Cat’s Eyes Liner
Essence liquid eyeliner waterproof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *