Carolina Herrera GOOD GIRL: zeker verleidelijk!

by Mariska

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum is een geur die de veelzijdigheid van een vrouw weerspiegelt. Het parfum is ontworpen door Carolina Herrera en is geïnspireerd op de complexiteit van een vrouw die zowel zachtaardig als verleidelijk kan zijn. Het parfum heb ik nog maar kort in mijn bezig en eigenlijk aangeschaft nadat ik een proef had gekregen. Flacon is prachtig en de geur is echt lekker! Hier vertel ik je er alles over, inclusief de geurnoten.

Geurnoten van Carolina Herrera Good Girl

Topnoten: Frisse opening van mandarijn, koffie en jasmijn
De geur begint met een frisse opening van mandarijn, koffie en jasmijn, die een verleidelijke en verfrissende start geeft. Deze topnoten zorgen voor een opvallende en aangename geur die direct de aandacht trekt.

Hartnoten: Romantische en sensuele bloemige tonen
Het hart van de geur bestaat uit bloemige tonen zoals tuberoos, jasmijn en iris, die een romantische en sensuele sfeer creëren. Deze hartnoten geven de geur een diepere en rijkere lagen, die blijven hangen en de geur een unieke signatuur geven.

Basisnoten: Sensuele touch van vanille, cacao en tonkaboon
De basisnoten van vanille, cacao en tonkaboon geven de geur een diepere en sensuele touch. Deze noten zorgen voor een langdurige geur die de huid blijft impregneren, zodat de geur de hele dag of nacht blijft hangen.

Flacon is een symbool voor vrouwelijkheid en kracht

carolina herrera good girl eau de parfum flacon

Het flesje van Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum is uniek ontworpen in de vorm van een hoge hak, een symbool voor vrouwelijkheid en kracht. De hak is een eerbetoon aan de vrouwelijke schoonheid en de flacon is beschikbaar in een donkerblauwe kleur met gouden accenten, wat een luxueuze en elegant uitstraling geeft. Prachtige kleurencombi, sowieso de gouden accenten vind ik prachtig.

Dit parfum is perfect voor een vrouw die zich zelfverzekerd en elegant wil voelen, of het nu ’s avonds is of overdag. Het maakt ook een geweldig cadeau voor een vrouw die van luxe houdt. Als je een statement wilt maken dan is deze geur een goede keuze.

Carolina Herrera Good Girl: Een geur die zowel romantisch als sensueel is

Good Girl van Carolina Herrera is een geur die perfect is voor vrouwen die een statement willen maken. Het is een geur die perfect is voor een avondje uit, maar kan ook gedragen worden als je een dag naar kantoor gaat. Zelf doe ik dat ook en spuit hem royaal op. Doe ik eigenlijk altijd met parfum, maar je blijft hem heerlijk lang ruiken!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?