essence Hidden Jungle, 6 nagellak swatches

essence hidden jungle

essence Hidden Jungle is al een tijdje uit (al een héle tijd zelfs), maar ik vond de lakjes te mooi om in de winkel te laten staan. In het verleden heb ik veel nagellak laten zien op mijn site en dat ben ik weer van plan. Ik word gewoonweg zen van het lakken van mijn nagels. Nu heb ik ook mooie acrylnagels, dus dan komt het nog mooier over. En de kleuren vind ik daarnaast ook prachtig om in mijn nagellak stash te hebben. Het zijn 6 kleuren met 1 metallic effect, 3 glitter effect en 2 iridescent effect.

essence Hidden Jungle nagellak swatches

1. Secret Gem

essence hidden jungle nagellak secret gem

De eerste uit de essence Hidden Jungle nagellaklijn is Secret Gem. Een mooi goudkleurige nagellak die het glittereffect heeft. Goud vind ik prachtig en deze glitternagellak is echt heel mooi. Dekt goed in 2 laagjes en raad ik ook aan. Bij één enkel laagje was de nagellak bij mij nogal doorzichtig.

2. Misty Shadows

essence hidden jungle nagellak misty shadows

Misty Shadows is de tweede beauty en is een blauwgroen lakje. Lastig te omschrijven, maar je ziet er duidelijk 2 kleuren in terug. Ik vind het een heel mooi kleurtje en dekt ook wel goed. Ook bij deze heb ik 2 laagjes gebruikt en dan is de dekking echt heel erg goed. Zelf vind ik dit soort kleuren nagellak altijd hel mooi voor de herfst en winter, de donkere dagen.

3. Golden Hour

essence hidden jungle nagellak golden hour

Dan de derde én een van mijn favorieten uit de essence Hidden Jungle lijn. De nagellak draagt de naam Golden Hour en als je naar de nagellak kijkt dan zie je precies wat ik bedoel. Het is een lichtroze nagellak met een mooie gouden glans eroverheen. Ook bij deze nagellak is het wel echt aan te raden 2 lagen te gebruiken, anders is het te licht en zie je je nagel erdoorheen. Voor de zomer en de lente is deze echt heel erg mooi en zal ik hem zeker gaan dragen.

4. Pink Mystery

essence hidden jungle nagellak pink mystery

5. Forbidden Berry

essence hidden jungle nagellak forbidden berry

Mijn tweede favoriet uit de essence Hidden Jungle lijn is deze prachtige bordeauxrode nagellak met glitter effect. Dit is Forbidden Berry en is echt super mooi! Dit lakje zou je wellicht met één laagje kunnen dragen, maar ook heb ik hier gewoon 2 laagjes gebruikt. Dan dekt het net wat mooier. Super mooi en daarnaast ook een chique kleur. Rood is altijd een goede kleur, als je het mij vraagt.

6. Magical Emerald

essence hidden jungle nagellak magical emerald

De laatste is deze, Magical Emerald en heeft het metallic effect. De kleur vind ik heel erg mooi, al ben ik zelf niet echt fan van metallic effect nagellak. Al moet ik eerlijk bekennen dat het ook wel weer aan de kleur ligt. Dit is als je het mij vraagt echt een lente kleurtje. Lekker fris lichtgroen met een gouden glans eroverheen.

Waar koop je essence Hidden Jungle nagellak?

Ik heb deze lijn niet kunnen vinden in de winkel, dus waarschijnlijk is deze al wat ouder. Zelf heb ik deze essence Hidden Jungle nagellak gekocht bij Boozyshop . Deze webshop heeft vaak ook limited editions die niet in de winkels liggen in Nederland of ze hebben deze juist eerder in de webshop dan in de winkel.

Per nagellak betaalde ik €1,95 wat lekker budget is. Het is een potje van 8ml en is ook nog eens vegan. Dus als je ze spot en mooi vindt, dan zou ik ze zeker toevoegen aan je nagellak collectie. Voor die prijs kun je het niet laten, toch?

One Reply to “essence Hidden Jungle, 6 nagellak swatches”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *