Douchecabines,welke van de verschillende soorten past bij jou?

douchecabines

Al een tijdje erger je je aan het douchegordijn in de badkamer. Het blijft nooit lekker recht naar beneden hangen als je lekker staat te douchen. Het leidt een eigen leven en wil zich regelmatig aan je vastplakken. Wat je ook doet en hoe je de waterstraal ook richt, het douchegordijn komt steeds weer jouw kant op. Je hebt de beslissing genomen en je gaat op zoek naar douchecabines en douchewanden. Het lijkt heel simpel; het douchegordijn en de roede weghalen om er een toffe douchecabine voor in de plaats te zetten. Maar er zijn nogal wat mogelijkheden! Nooit geweten dat er zoveel diverse douchecabines van Megadumptiel te koop zijn.

Vorm douchecabines

Je vrienden hadden absoluut gelijk. Bij Megadumptiel.nl zijn werkelijk alle mogelijke soorten douchecabines en douchewanden verkrijgbaar. Het gaat jou nu in eerste instantie even om de vorm. Als je het gordijn open schuift, zie je dat daar in de hoek een mooie douche cabine kan komen. Het wordt daarom een hoekinstap douchecabine. In ieder geval geen ver opendraaiende deuren, want die ruimte heb je niet in je badkamer.

Douchebak

Je houdt erg van ronde vormen en daarom viel je eigenlijk gelijk al op die kwartronde douchecabine. Die is trouwens ook ruimtebesparend en je badkamer lijkt er groter door. Bij andere mensen staat misschien een vrijstaand model of een cabine tegen een lange wand beter. In ieder geval hebben alle modellen een douchebak die aangesloten is op het afvoerputje. Deze douchebak en de wanden en deuren van de douchecabine houden de rest van je badkamer mooi droog. Dat was ook wel even anders met dat vervelende douchegordijn. Elke keer moest je de hele badkamer drogen en had je ook nog last van schimmelvorming. De douchecabine zorgt tegelijkertijd voor een schone en droge badkamer terwijl je zelf heerlijk onder de warme waterstraal staat te genieten. Je wil wel een ruime douchecabine. Eentje van 90 x 90 cm, dat is een fijn oppervlak om je in te bewegen. Je vriendin heeft een wellness douchecabine, heerlijk hoor, maar daar heb je net te weinig ruimte voor.

Lees ook:
Dit is waarom ik nog heel lang in mijn huis blijf wonen + welke kleuren verf!
Deze keukenapparatuur kan ik niet missen en deze wil ik nog graag
Tosti recept: tosti met spek, kip, pesto en kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *