Week in foto’s #30 (Dior Addict gekregen en Action shoplog)

dior addict en action

Een dag later dan gepland is hier mijn nieuwe week in foto’s. Daar was ik tijdelijk mee gestopt na het overlijden van mijn vader op 15 april en wilde het heel graag nu weer oppakken. Ik heb weer wat foto’s verzameld van wat ik vorige week heb gedaan 🙂 Zo kreeg ik o.a. Dior Addict van een vriendin 🙂 Een heerlijk Dior parfum die ik nog nooit had geroken.

Maandag 18 mei

Week in foto's #30 (Dior Addict gekregen en Action shoplog)

Maandag maakte ik een foto van mijn tuin hoe die er nu uit ziet. Ik kwam erachter dat ik nog een parasol en een voet had liggen bij mij broertje dus die had ik opgehaald. Ook wilde ik heel graag zo’n ligbed en die scoorde ik voor €15 bij de kringloop 🙂

Dinsdag 19 mei

Week in foto's #30 (Dior Addict gekregen en Action shoplog)

Dinsdag moest ik werken tot in de middag en daarna reed ik even langs het tuincentrum in de buurt voor wat snoepjes voor mijn kat. Daar vond ik ook deze ouderwetse boterwafeltjes. Zo lekker zijn die!

Woensdag 20 mei (Dior Addict ♥)

Week in foto's #30 (Dior Addict gekregen en Action shoplog)

Van een goede vriendin kreeg ik dit flesje Dior Addict die nog voor 1/3 vol zit. Was al heel benieuwd naar de geur en ik vind hem echt enorm lekker. Heel blij mee 🙂 Ook kocht ik bij Action een tuinkussen voor mijn ligstoel en de 2 wasmanden die ik al een tijdje op het oog had. Steeds niet meegenomen, daarna nergens meer te vinden maar gelukkig heb ik ze nu.

Donderdag 21 mei

Week in foto's #30 (Dior Addict gekregen en Action shoplog)

Van donderdag heb ik eigenlijk alleen deze foto. Ik was vrij van werk en ging in de ochtend en begin middag lekker in de tuin zitten. Natuurlijk heel blij met mijn ligbed en parasol haha. In middag kwamen mijn moeder en zusje nog even langs, heb ik gekookt (JA!!) en deed ik weer diamond painting. Wilde eigenlijk het Dior parfum dragen maar kwam erachter dat hij lekkerder is voor de koudere dagen.

Vrijdag 22 mei

Ik moet duidelijk nog even weer wennen aan het maken van foto’s, want dit is de enige foto die ik heb van vrijdag. Diamond painting is tegenwoordig mijn leven en ging dus hier weer mee aan de slag. Als hij af is laat ik hem natuurlijk zien 🙂

Zaterdag 23 mei

Zaterdag at ik als avondeten kant en klare lasagne. Lasagne is een van mijn favoriete gerechten en deze kant en klare vind ik dus eigenlijk gewoon heel erg lekker. Ook kwam ik erachter dat ik nog lekker ijs had meegenomen. Dit is de variant chocolade roomsoesjes ijs met stukjes soesjesdeeg en chocola, van Hertog 🙂 Heerlijk!

Zondag 24 mei

Van zondag heb ik geen foto’s kwam ik achter. Eigenlijk deed ik alleen maar weer diamond painting en ging ik met mijn oom en tante mee naar een tuincentrum. Daar kocht ik alleen 2 waxmelts van Woodwick 🙂

Deze week wordt leuk! Maar dat zie je natuurlijk in mijn diary van volgende week 🙂

Heb jij Dior Addict al eens geroken? Of een ander Dior parfum? Fijne week!

Lees ook:
Dior Rosy Bow
Mijn week in foto’s #21 (Kelly Family tattoo en veel eten)
Guerlain Mon Guerlain eau de parfum review

8 Reacties

 1. 27 mei 2020 / 18:02

  Oeh, die wasmanden zijn mooi! Ik heb toevallig afgelopen week twee mandjes gekocht bij de Action van datzelfde materiaal. 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – SHOPLOG | Femme Luxe FineryMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   28 mei 2020 / 12:24

   Daar heb ik er ook twee van, die zijn ook leuk! 🙂

  • Mariska
   Auteur
   28 mei 2020 / 12:25

   Ja hij is inderdaad wel sterk maar wel lekker 🙂

 2. 26 mei 2020 / 10:47

  Wat heerlijk zo’n ligbed! En die stoelkussen vind ik echt heel tof.

  • Mariska
   Auteur
   26 mei 2020 / 16:12

   Ja die hebben ze dus bij Action! 🙂 heel vet vond ik ze ook.

 3. 26 mei 2020 / 10:30

  oh dat ijs.. zo lekker, momenteel ben ik bezig met een endo dieet dus voorlopig mag ik niks anders eten dan havermout, groene smoothies en sla met tomaat en olijfolie. Als de pijn maar weggaat waar ik momenteel mee tob! geniet van deze week weer meis, het wordt in ieder geval weer prachtig weer!

  • Mariska
   Auteur
   26 mei 2020 / 16:12

   Ja gelukkig wordt het weer prachtig weer. Jij succes met je dieet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.