Deze keukenapparatuur kan ik niet missen en deze wil ik nog graag

keukenapparatuur kan ik niet missen

Laten we beginnen met het feit dat ik niet echt een keukenprinses ben. Het is niet alleen dat ik het niet goed kan, maar ik besteed er ook weinig aandacht aan om het wel onder de knie te krijgen. Toch is er echt keukenapparatuur waar ik niet zonder kan in mijn kleine keuken. Mijn keuken (van de woningbouw) wordt over een tijdje gerenoveerd en ik zou graag deze prachtige betonlook keuken willen uiteindelijk of iets soortgelijks. Het staat zo ontzettend mooi, is tijdloos en robuust. Precies mijn stijl. Even kijken wat de opties zijn op dat moment. Een hele mooie industriële keuken trekt me ook wel, want ik wil dit meer doorvoeren in mijn huis. Keukenapparatuur die ik niet kan missen? Kijk mee!

Foto: Shutterstock/Poleijphoto

Keukenapparatuur die ik niet kan missen

Laten we beginnen met de keukenapparatuur die ik heb en die ik dus echt niet kan missen. Er staat zelfs, ondanks dat ik geen keukenprinses ben, wel nog wat op mijn verlanglijstje.

Kleine grillplaat

Een kleine grillplaat heb ik nu al een tijdje in mijn bezit en dat is echt zo’n apparaat waar ik niet meer zonder kan. Je kunt er prima panini’s mee opwarmen, je kunt er tosti’s mee maken en je kunt er natuurlijk ook andere dingen op grillen. Zelf gebruik ik hem voornamelijk voor tosti’s en panini’s.

Waterkoker

Koffie lust ik niet, maar thee daarentegen vind ik heerlijk! Vroeger lustte ik dat nooit omdat het me altijd voorgeschoteld werd met suiker. Op een gegeven moment dronk ik eens thee zonder suiker (aardbeienthee) en ik vond het heerlijk. Ik heb altijd een ruime voorraad aan smaken op voorraad en vooral tijdens dit koude weer drink ik het heel vaak. Het liefst vanuit mijn halve liter glazen van Ikea 🙂

Airfryer

Dit apparaat is echt geweldig en vind het stom dat ik dit nooit eerder geprobeerd heb. De airfryer heb ik nu bijna een jaar en heb er al heel erg veel plezier van beleefd. Vlees heb ik er in klaar gemaakt, groenten maar natuurlijk ook de nodige patat, kroketjes en frikandellen. Hij is zo ontzettend veelzijdig dat ik iedereen een airfryer ook echt aanraad. Je kunt er zelfs koekjes of cake in maken heb ik gelezen en dat wil ik dan ook graag nog eens uitproberen 🙂

Keukenapparatuur op mijn wishlist

Je hebt al kunnen lezen dat ik niet echt een keukenprinses ben, maar natuurlijk kun je wel wat keukenapparatuur op je wensenlijstje hebben staan. Dat heb ik ook!

Automatische rasp

Mijn broertje heeft zo’n ding en die is zo handig! Zelf zijn wij nogal gek op geraspte komkommer en met zo’n automatische rasp gaat dat als een trein. Ik eet het nog steeds maar moet de komkommers nog gewoon lekker met de hand raspen. Wel goed voor de spieren, haha.

Grote pastapan

Ik ben gek op Italiaans eten en wil heel graag een keer lekkere pasta maken. Jup, nog nooit zelf gemaakt. Zo’n grote pastapan lijkt me dan heel erg handig om gewoon een grote pan vol te maken en per portie in te vriezen.

Citruspers

Deze komt binnenkort, dat weet ik zeker. Vers geperste jus d’orange vind ik erg lekker namelijk.

Vaatwasser

Een vaatwasser staat ook hoog op mijn wishlist, maar helaas heb ik daar (nu) geen plek voor. Mijn keuken is simpelweg te klein en daar baal ik wel een beetje van. Heb wel al gekeken naar van die kleine vaatwassers voor op het aanrecht, maar ook mijn aanrecht is vrij klein waardoor dat ook net niet past. Wellicht in een volgend huis 🙂

Lees ook:
Je tuin winterklaar maken doe je zo
Mijn nieuwe elektrische haard, lekker warm!
Een beetje privacy in mijn slaapkamer en huis

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook