DA Hydraterende dagcreme

da hydraterende dagcreme

Vandaag een review van de DA Hydraterende dagcreme. Mijn huid is niet altijd de makkelijkste. Verschillende dagcremes heb ik daarom ook moeten proberen. Van een kreeg ik allemaal rode vlekken in mijn gezicht en weer van een ander merkte ik geen verschil en bleven de schilfers zichtbaar. Schilfers heb ik vooral in de winter. Een hele dure heb ik niet geprobeerd, maar ben ook van mening dat het met een budget product ook te doen moet zijn. Nu heb ik een review over de DA hydraterende dagcreme.

Lees ook: Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid

DA Hydraterende dagcreme

da hydraterende dagcreme 1 | DoorMariska

Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht van de huismerken ook terecht bij DA. Eerder had ik ook een hydraterende dagcreme van Kruidvat maar dat was geen succes. Ik probeerde de Da hydraterende dagcreme en dit is het voor mij ben ik achter gekomen! Je ziet dat sheabutter weer een van de ingrediënten is en mijn huid wordt daar blijkbaar erg blij van! Al ruikt dit product heel anders dan de shea butter producten van The Body Shop, toch ruikt deze ook lekker fris.

da hydraterende dagcreme 2 | DoorMariska


Dit is zoals de creme op je gezicht komt. Het is niet echt een stevige creme, maar het is ook niet zo dat hij van je vingers afglijd bijvoorbeeld. Het brengt fijn aan en is een hele frisse geur. Als ik de creme op mijn gezicht smeer dan voel ik mezelf ook echt heel fris 🙂 heel fijn! En dat is natuurlijk ook wel een beetje de bedoeling.

De werking

da hydraterende dagcreme
da hydraterende dagcreme
da hydraterende dagcreme

Mijn mening

Voor mijn huid is deze creme dus helemaal perfect, maar dat wil zeggen dat het niet voor jouw droge en/of gevoelige huid ook zo is. De Kruidvat hydraterende dagcreme was bijvoorbeeld ook voor een gevoelige huid en daar kon mijn huid weer niet tegen. Deze maakt mijn huid egaal, zacht en hierdoor beperk ik in de winter ook vooral de schilfers. Dit is voor mij heel belangrijk. De huid wordt dus goed gevoed door deze creme. Zeker in de winter heeft je huid wat extra verzorging nodig. Ook maakt hij mijn huid niet vet.

Info en verkrijgbaarheid

da hydraterende dagcreme


DA Hydraterende dagcreme is te verkrijgen bij uiteraard de DA drogist, het is immers hun huismerk. Deze pot bevat 50ml aan product en hier betaalde ik €3,99 voor. Lekker budget wat ik wilde! Je hebt in combinatie ook nog een nachtcreme in deze lijn en kost ook rond deze prijs. Voor zover ik weet is dit niet online te bestellen en alleen in een fysieke winkel te koop.

Lees ook:
Oriflame True Perfection
Kruidvat reinigingsdoekjes droge & gevoelige huid
Kruidvat hydraterende dagcreme
Kruidvat Skin Science derma sensitive serum & dagcrème

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook