DA Hydraterende dagcreme

door Mariska

Vandaag een review van de DA Hydraterende dagcreme. Mijn huid is niet altijd de makkelijkste. Verschillende dagcremes heb ik daarom ook moeten proberen. Van een kreeg ik allemaal rode vlekken in mijn gezicht en weer van een ander merkte ik geen verschil en bleven de schilfers zichtbaar. Schilfers heb ik vooral in de winter. Een hele dure heb ik niet geprobeerd, maar ben ook van mening dat het met een budget product ook te doen moet zijn. Nu heb ik een review over de DA hydraterende dagcreme.

Lees ook: Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid

DA Hydraterende dagcreme

Zo kwam ik tijdens mijn zoektocht van de huismerken ook terecht bij DA. Eerder had ik ook een hydraterende dagcreme van Kruidvat maar dat was geen succes. Ik probeerde de Da hydraterende dagcreme en dit is het voor mij ben ik achter gekomen! Je ziet dat sheabutter weer een van de ingrediënten is en mijn huid wordt daar blijkbaar erg blij van! Al ruikt dit product heel anders dan de shea butter producten van The Body Shop, toch ruikt deze ook lekker fris.


Dit is zoals de creme op je gezicht komt. Het is niet echt een stevige creme, maar het is ook niet zo dat hij van je vingers afglijd bijvoorbeeld. Het brengt fijn aan en is een hele frisse geur. Als ik de creme op mijn gezicht smeer dan voel ik mezelf ook echt heel fris 🙂 heel fijn! En dat is natuurlijk ook wel een beetje de bedoeling.

De werking

da hydraterende dagcreme
da hydraterende dagcreme
da hydraterende dagcreme

Mijn mening

Voor mijn huid is deze creme dus helemaal perfect, maar dat wil zeggen dat het niet voor jouw droge en/of gevoelige huid ook zo is. De Kruidvat hydraterende dagcreme was bijvoorbeeld ook voor een gevoelige huid en daar kon mijn huid weer niet tegen. Deze maakt mijn huid egaal, zacht en hierdoor beperk ik in de winter ook vooral de schilfers. Dit is voor mij heel belangrijk. De huid wordt dus goed gevoed door deze creme. Zeker in de winter heeft je huid wat extra verzorging nodig. Ook maakt hij mijn huid niet vet.

Info en verkrijgbaarheid

da hydraterende dagcreme


DA Hydraterende dagcreme is te verkrijgen bij uiteraard de DA drogist, het is immers hun huismerk. Deze pot bevat 50ml aan product en hier betaalde ik €3,99 voor. Lekker budget wat ik wilde! Je hebt in combinatie ook nog een nachtcreme in deze lijn en kost ook rond deze prijs. Voor zover ik weet is dit niet online te bestellen en alleen in een fysieke winkel te koop.

Lees ook:
Oriflame True Perfection
Kruidvat reinigingsdoekjes droge & gevoelige huid
Kruidvat hydraterende dagcreme
Kruidvat Skin Science derma sensitive serum & dagcrème

Gerelateerde artikelen

20 reacties

Danice 9 september 2014 - 20:09

Kijk dat is weer een fijne crème voor een mooie prijs! Ik kon die van Kruidvat wel verdragen gelukkig, maar gebruik nu eigenlijk met succes de vaseline intesive rescue moisture locking crème.

Reageer
Danice 9 september 2014 - 20:09

Kijk dat is weer een fijne crème voor een mooie prijs! Ik kon die van Kruidvat wel verdragen gelukkig, maar gebruik nu eigenlijk met succes de vaseline intesive rescue moisture locking crème.

Reageer
Manon 9 september 2014 - 18:57

Klinkt super goed voor mijn oh zo droge huidje. Mooie foto’s !

Reageer
Manon 9 september 2014 - 18:57

Klinkt super goed voor mijn oh zo droge huidje. Mooie foto’s !

Reageer
Linda / Oh My Beauty 9 september 2014 - 17:39

Leuk om een keer een product van de DA voorbij te zien komen. Leuke review ook!

Reageer
Linda / Oh My Beauty 9 september 2014 - 17:39

Leuk om een keer een product van de DA voorbij te zien komen. Leuke review ook!

Reageer
Axelle 9 september 2014 - 17:27

Klinkt erg goed !!

Reageer
Axelle 9 september 2014 - 17:27

Klinkt erg goed !!

Reageer
Ines 9 september 2014 - 15:08

Oh klinkt fijn! Ik gebruik nu de dagcreme van de hema 🙂

Reageer
Ines 9 september 2014 - 15:08

Oh klinkt fijn! Ik gebruik nu de dagcreme van de hema 🙂

Reageer
NailTalk 9 september 2014 - 11:32

Precies wat ik nodig heb eigenlijk. Vooral in de winter, erg droge huid!

Reageer
NailTalk 9 september 2014 - 11:32

Precies wat ik nodig heb eigenlijk. Vooral in de winter, erg droge huid!

Reageer
beautyforgirls 9 september 2014 - 11:21

Ziet er goed uit.
Liefs, xxx

Reageer
beautyforgirls 9 september 2014 - 11:21

Ziet er goed uit.
Liefs, xxx

Reageer
Miss Mags 9 september 2014 - 10:02

Lijkt me een hele fijne crème, wellicht ook eens proberen

Reageer
Miss Mags 9 september 2014 - 10:02

Lijkt me een hele fijne crème, wellicht ook eens proberen

Reageer
Petra 9 september 2014 - 09:48

Het klinkt als een fijn product en een grote plus is de prijs…ook die is echt prima….wel moest ik een behoorlijk lachen om het feit dat er een aanbevolen gebruikers leeftijd op de verpakking staat….mijn eerste gedachte was: ………Mooi !Na 40 hoeft het dus niet meer, dan is er niets meer aan te doen. of te redden….dan komt het vast niet meer goed! Hihi….maar even zonder gekheid, ik vind het fijn dat je er iets over geschreven hebt, ik had geen idee dat ze dit ook in de huislijn van DA verkochten….Terwijl ik dit soort producten vaak als erg goed ervaar…

Reageer
Petra 9 september 2014 - 09:48

Het klinkt als een fijn product en een grote plus is de prijs…ook die is echt prima….wel moest ik een behoorlijk lachen om het feit dat er een aanbevolen gebruikers leeftijd op de verpakking staat….mijn eerste gedachte was: ………Mooi !Na 40 hoeft het dus niet meer, dan is er niets meer aan te doen. of te redden….dan komt het vast niet meer goed! Hihi….maar even zonder gekheid, ik vind het fijn dat je er iets over geschreven hebt, ik had geen idee dat ze dit ook in de huislijn van DA verkochten….Terwijl ik dit soort producten vaak als erg goed ervaar…

Reageer
Sas 9 september 2014 - 09:32

Klinkt als een fijne crème… Ik gebruik eigenlijk geen dag/nacht crème… Ik gebruik elke dag Zwitsal en BB cream…

Reageer
Sas 9 september 2014 - 09:32

Klinkt als een fijne crème… Ik gebruik eigenlijk geen dag/nacht crème… Ik gebruik elke dag Zwitsal en BB cream…

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.