5x halloween DIY

Halloween staat weer voor de deur (31 oktober om precies te zijn) en ik merk dat er dan altijd veel gezocht wordt op Halloween gerelateerde artikelen. Ideaal natuurlijk om daar ook wat aandacht aan te besteden en dat ga ik de komende week ook zo nu en dan doen. Dit is het eerste Halloween DIY artikel, maar er komen meerdere artikelen over Halloween aan. Niet meer over DIY dan ๐Ÿ˜‰ Deze inspiraties heb ik gevonden op Pinterest, waar echt een overload is aan dit soort dingen. Uiteraard vind je de directe links ook in de tekst, zodat je gemakkelijk het stappenplan kunt opvolgen en zelf aan de slag kunt gaan. Moet je wel eerlijk bekennen dat ik zelf niet doe aan Halloween en dus niet aan de slag ga ๐Ÿ™‚ Succes!

Halloween DIY Mummie waxinelichthouders

Mummie waxinelichthouder-10

Vorig jaar maakte Priscilla een halloween DIY, namelijk hoe je leuke mummie waxinelichthouders kunt maken. Het is alweer bijna Halloween en daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke DIY die je zelf kunt doen. Leuk om je creativiteit dus weer uit de kast te halen ๐Ÿ˜‰ Het volledige artikel lees je hier op mijn blog.

Bloedende Halloween kaarsen

halloween diy

Bij mijn research kwam ik direct deze Halloween DIY tegen! Hoe leuk ziet dit eruit? Eigenlijk best wel angstaanjagend misschien voor de kleinere kinderen, maar leuk bedacht. Zoals ik kan zien is het ook niet zoveel moeite om dit te maken. Erg leuk voor bijvoorbeeld een Halloween feestje! De volledige link van deze Halloween DIY is hier.

Batman frisdrankblikjes

batman frisdrankblikjes

Kon het niet laten om deze niet te laten zien! Zelf hou ik meer van de wat makkelijker DIY’s en ik denk dat deze best gemakkelijk is. Erg leuk om als decoratie te gebruiken, maar ook zeker om uit te delen op een feestje. Uiteraard is er weer een stappenplan op de originele blog beschikbaar en dat kun je hier vinden. Batman is natuurlijk sowieso wel een beetje ‘eng’ in sommige gevallen ๐Ÿ™‚

Zwevende geesten

zwevende geesten

Kijk nou hoe leuk deze zijn? Het klinkt een beetje gek, maar ik zou het bijna schattig willen noemen hoe dit eruit ziet. Wederom is deze Halloween DIY redelijk makkelijk te maken. Dit is ook wel een van de leukste die ik ben tegengekomen tussen al die honderden. Deze leuke DIY vond ik hier. Vooral die kleine oogje voorop vind ik zo leuk!

Halloween in een stolp

Mocht je niet heel veel frummeltjes of grote decoratie willen, dan kun je ook deze leuke dingetjes namaken. Eigenlijk kun je hier wel veel kanten mee op! Het gehele stappenplan vind je hier. Een stolp en een plateau koop je volgens mij zelfs redelijk goedkoop bij Action, daar heb ik ze laatst nog gezien. Dan is het nog lekker budget ook! ๐Ÿ™‚

Wat vind jij de leukste DIY?

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

4 Reacties

  1. Rochella
    12 oktober 2016 / 18:49

    Die blikjes en spookjes vind ik echt een super idee, die kaarsen zijn voor mij echt veel te scary ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *