Badpakken en bikini’s voor een maatje meer

Badpakken en bikini’s voor een maatje meer

Eigenlijk vind ik het een stom woord ‘maatje meer’, want wat maakt het uiteindelijk uit welke maat je hebt? Het is maar een getal. Zelf schommel ik tussen maat 44 en 46 (net hoe het valt) en daarom wil ik graag wat badpakken en bikini’s voor een maatje meer laten zien. Want ook met dat maatje meer kun je gewoon shinen deze zomer! Er is voor iedereen een mooi badpak of bikini, daar ben ik van overtuigd. Zegt degene die zelf niet eens een badpak of bikini heeft, haha. Kijk mee naar de leukerds die ik bij de Bijenkorf heb gevonden!

Badpakken en bikini’s voor een maatje meer

Zelf vind ik het altijd wel mooi bij een badpak of bikini voor een maatje meer dat het broekje wat hoger is. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar op die manier valt het net wat meer onder het broekje. Daarvan kan ik me voorstellen dat je je net wat zelfverzekerder voelt.

Als je me al even kent dan weet je dat ik rood een hele krachtige kleur vind. In make-up maar ook zeker in kleding. Een mooi rood badpak of bikini straalt dan ook kracht uit, zoals deze hierboven. Het is een mooi hoog broekje met een stevige top erbij. Het ringetje en het ribbeltje in het stof maakt het net wat speelser.

Als je een bikini net wat too much vind (wat ik me best kan voorstellen), dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een mooi badpak. Dit is eigenlijk een simpele die iedereen zal staat. Een mooie donkere kleur met stipjes. Hoeft niet perse zwart te zijn, donkerblauw is ook erg mooi en is net wat minder hard.

Miraclesuit

Als je toch wat meer wilt en als een gewoon badpak niet aan je wensen voldoet, dan kun je ook kiezen voor een wat meer corrigerende variant. Dat is natuurlijk niet perse een must maar is wel fijn. Zelf zou ik me er net wat zelfverzekerder door voelen maar dat is natuurlijk helemaal persoonlijk. Het corrigerende badpak hierboven is ook weer wat speels en helemaal niet oudbollig. En het maakt ook wel een beetje sexy doordat er een ‘schouder’ mist.

Wat is jouw style qua badkleding?

Lees ook:
Mijn week in foto’s #20 (gereageerd op een woning in Avenhorn)
YSL Manifesto eau de parfum
PUPA Glamourose lente collectie 2020

6 Reacties

 1. 9 maart 2020 / 18:07

  Ik vind een high wast broekje super mooi (en het zit heerlijk!)

 2. 4 maart 2020 / 18:13

  Meestal draag ik een bikini, maar ik vind dat badpak met stippendessin ook erg leuk.

 3. 4 maart 2020 / 10:09

  Ik draag zelf eigenlijk altijd een badpak. Ik vind beide badpakken die je laat zien dan ook erg mooi!

 4. 3 maart 2020 / 19:49

  die onderste is zeker leuk, ik ga in juni op vakantie en dan staat er ook zwemmen op de planning, ik ben zelf flink onzeker in badkleding dus ben nog zoekende naar een beetje een mooi setje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.