7 handige dingen die je wil weten over de Tangle Teezer

alles over de tangle teezer wat je wil weten

De Tangle Teezer is al tijden een van de meest populaire borstels voor je haar. Niet alleen in Nederland maar echt wereldwijd. Verderop in het artikel ga ik in op de voordelen van de Tangle Teezer en hoe je hem het beste gebruikt. Het heeft echt veel voordelen, zo ook bijvoorbeeld dat het pijnlozer is dan een gewone haarborstel en het ligt lekker in de hand. Ik denk dat dit voor iedereen is. Ongeacht of je dun of dik haar hebt.

Voordelen van de Tangle Teezer

  1. het haalt de klitten pijnloos uit je haar
  2. de ’tanden’ geven een fijn gevoel als een hoofdmassage
  3. kan gebruikt worden vanaf de wortels tot de punten
  4. minder beschadiging en minder haarbreuk
  5. ligt fijn in de hand
  6. te gebruiken op zowel nat als droog haar.
  7. te gebruiken bij haarextensions, waves en pruiken. Maar ook krullend en afro haar

Wat doet een Tangle Teezer?

Hierboven kun je al zien dat er veel voordelen zijn om de Tangle Teezer te gebruiken. Deze fijne borstel zorgt er vooral voor dat je haar pijnloos ontdaan wordt van klitten, zorgt voor minder haarbreuk en minder beschadiging van je haar en eigenlijk voor veel haarsoorten te gebruiken. Als je net als ik een haarstuk heb in verband met Alopecia, ook dan kun je het gebruiken.

Op nat haar gebruiken

De Tangle Teezer is zeker te gebruiken op nat haar. Het zorgt ervoor dat de klitten snel verdwijnen en dat je niet hoeft te trekken. Dat zorgt ervoor dat je haren minder snel beschadigd raken.

De compacte versie

Een van de beste tips die ik je wil geven is dat er van dit merk ook een hele compacte haarborstel is. Die neem je dus overal mee naartoe en gaat makkelijk in je tas. Heel handig als je bijvoorbeeld naar een concert gaat of naar een afspraak. Dan kun je snel en gemakkelijk je haren nog kammen. Voordeel is dat je dan geen grote versie hoeft mee te slepen, dat neemt teveel ruimte in en is onhandig.

Hoe maak je een Tangle Teezer schoon?

Als allereerst haal je de haren eruit zoals je dit bij een normale haarborstel ook doet. Mocht er veel vuil inzitten, dus bijvoorbeeld ophoping van haarproducten, dan kun je hem in een warm sopje neerleggen en tussen de tanden in schoonmaken. Pak daarvoor een klein borsteltje, bijvoorbeeld een tandenborstel. Dan is de borstel weer helemaal spik en span.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook