L.A. Girl Frisky, Bazaar & Obsess matte pigment gloss

door Mariska

Zoals ik al zei ben ik best wel verliefd geworden op wat meer opvallende lippen en het testen van producten om erachter te komen welke ik fijn vind en budget zijn. Lang leve mijn blog waarop ik dan mijn mening kan delen 🙂 Ik kocht bij Boozyshop.nl zelf een aantal lip producten van L.A. Girl omdat ik daar benieuwd naar was en de prijs ook best wel fijn is! Ik koos drie kleuren uit om te testen en dat zijn L.A. Girl Frisky, L.A. Girl Bazaar en L.A. Girl Obsess. Zo leuk trouwens, als je een bestelling ontvangt doen ze er altijd een handgeschreven kaartje bij 🙂

Lees ook: MAC Please Me

l.a. girl matte pigment gloss

L.A. Girl Frisky, Bazaar & Obsess matte pigment gloss

l.a. girl matte pigment gloss
Van links naar rechts: Obsess, Frisky en Bazaar

Wat ik allereerst heel fijn vind is dat je door de verpakking heen de kleuren goed ziet, er een naam van het product op de verpakking staat en dat ook de ingrediënten op de verpakking staan. Verder is de verpakking rechttoe rechtaan met een mat zwarte dop. Van mij hoeft het ook niet zoveel poespas te zijn dus ik vind ze heel handig. Ook de applicator is een fijn en vrij standaard sponsje.

l.a. girl matte pigment gloss applicator
l.a. girl matte pigment gloss
l.a. girl matte pigment gloss swatches

L.A Girl Obsess

Dit is een kleur die tussen rood en oranje in zit. Zo’n kleur had ik nog niet dus was erg benieuwd. Hij brengt fijn aan maar toch vind ik hem niet helemaal egaal aanbrengen, zo lijkt het. Op de lippen is hij wel echt de tint zoals je hem in de verpakking zit; tussen rood en oranje in. Je voelt hem wel zitten op je lippen.

Ingrediënten
Isododecane, C30-45 Alkyl Cetearyl, Dimethicone, Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Hydrogeneted Styrene / Isoprene Copolymer, Beeswax (Cera Alba), Trimethylsiloxysilicate. May Contain : Iron Oxides (CI77491, CI 77492, CI77499), Titanium Dioxide (CI77891), Red 7 Lake (CI15850), Red 27 (CI 45410), Blue 1 Lake (CI42090), Yellow 5 Lake (CI 19140).

L.A. Girl Frisky

Frisky is wel een een hele mooie frambozen rode kleur. Dat vind ik mooi! Deze lijkt wel beter aan te brengen en ook wat mooi egaler qua dekking. Hier gebruikte ik twee laagjes. Ben hier heel blij mee. Ook deze voel je wel erg zitten op de lippen.

Ingrediënten:
Isododecane, C30-45 Alkyl Cetearyl, Dimethicone, Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Hydrogeneted Styrene / Isoprene Copolymer, Beeswax (Cera Alba), Trimethylsiloxysilicate. May Contain : Iron Oxides (CI77491, CI 77492, CI77499), Titanium Dioxide (CI77891), Red 7 Lake (CI15850), Red 27 (CI 45410), Blue 1 Lake (CI42090), Yellow 5 Lake (CI 19140).

L.A. Bazaar

Zelf had ik gehoopt dat Bazaar een hele mooie, fijne en draagbare kleur zou zijn. Alleen vind ik dat niet helemaal. Je ziet dat hij best mijn velletjes wat benadrukt op mijn lippen en dat vind ik altijd stom. Buiten dat is de structuur ook net iets dikker dan Frisky en Obsess. Hij brengt wel weer fijn aan en je voelt hem ook op je lippen zitten. Deze valt dus eigenlijk wel iets tegen.

Ingrediënten:
Isododecane, C30-45 Alkyl Cetearyl, Dimethicone, Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Hydrogeneted Styrene / Isoprene Copolymer, Beeswax (Cera Alba), Trimethylsiloxysilicate. May Contain : Iron Oxides (CI77491, CI 77492, CI77499), Titanium Dioxide (CI77891), Red 7 Lake (CI15850), Red 27 (CI 45410), Blue 1 Lake (CI42090), Yellow 5 Lake (CI 19140).

Conclusie

De producten vind ik op zich heel fijn. Het pigment is inderdaad vrij goed, alleen is het niet zo dat je ze niet voelt zitten op je lippen. Dat heb je helaas vaak met de matte producten maar ik vind het ook weer niet super storend. Bij mij overleeft hij wel een paar koppen thee, maar na een echte maaltijd moet je wel echt bijwerken. Aan de binnenkant van je lippen slijt het best wel weg waardoor het er niet meer zo fijn uitziet als je het niet bij werkt. Zonder eten en drinken blijven ze zeker wel een uur of 4 zitten bij mij. Dat is wel positief!

Je koop L.A. Girl matte flat finish pigment gloss bij Boozyshop.nl voor €5,49 per stuk. Daarvoor krijg je 5 gram aan product. Je krijgt er een heel lief kaartje bij én als je ze voor een bepaalde tijd besteld heb je ze de volgende werkdag in huis. Als je zelfs voor 12:00 besteld kun je ze ’s avonds nog in huis hebben tegen iets meer verzendkosten. Dat zijn toch wel de pluspunten!

Gerelateerde artikelen

11 reacties

Evelien 16 maart 2016 - 23:39

Wat een mooie kleurtjes! Rebel en Timeless heb ik, die twee kleuren vind ik ook heel mooi. Alleen wel jammer dat je ze voelt zitten op de lippen!

Reageer
Nadia 16 maart 2016 - 18:45

L.A. Girl Frisky vind ik mooi!

Reageer
Lonneke 14 maart 2016 - 23:14

Ik ben niet echt heel gek op lipproducten met een matte finish mede omdat je het echt voelt op je lippen en je zit gauw velletjes.

Reageer
engelina 14 maart 2016 - 17:11

Mooie kleurtjes, helaas ben ik iemand die zich erg stoort aan lip producten die je voelt zitten.
De prijs is inderdaad prima voor de kwaliteit. Vooral de eerste is erg mooi.

Reageer
Darina 14 maart 2016 - 17:09

De bazaar lipstick heeft mijn voorkeur. Mooie kleur!

Reageer
Manon 14 maart 2016 - 15:44

Mooie kleuren. bazaar heb ik ook ben er erg blij mee!

Reageer
beautifulday4makeup 14 maart 2016 - 14:18

Dit lijken mij heel erg mooie kleuren!

Reageer
Kaylee Joosten 14 maart 2016 - 12:55

Wat een leuke kleurtjes! Mijn oog viel meteen op de kleur L.A. Bazaar, denk dat ik snel maar eens ga kijken naar deze beauty.

Reageer
Nicky 14 maart 2016 - 09:55

Bazaar is echt een mooie dagelijkse kleur! Nu alleen nog wachten tot mijn lippen niet zo droog zijn en dan kan ik ook weer veel lipproducten gebruiken.

Reageer
Sabrina 14 maart 2016 - 09:16

Ik vind vooral de laatste 2 kleuren heel erg mooi! Het nadeel van zo’n extreem matte finish is het droge gevoel op je lippen.

Reageer
Mariëlle 14 maart 2016 - 09:06

Ik aas al heel lang op deze producten haha! Ik weet alleen niet of ik het wat vind op mijn lippen, ik kan niet zo goed tegen de droogte van matte producten!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.