De ‘jaar in vogelvlucht’ tag over 2015

by Mariska

Oké, het is al weer een tijdje 2016 maar deze tag wilde ik zeker nog een keer doen. Ik vond hem op byaranka.nl en vandaag heb ik hem online gegooid! Eigenlijk heb ik niet iedere week een dagboek (als een van de weinigen geloof ik..) en daarom is dit ook wel leuk om aan jullie te laten lezen natuurlijk. Voor zover jullie het leuk vinden om te lezen, haha! Kijk mee naar mijn 2015!

De ‘jaar in vogelvlucht’ tag over 2015

Ik kijk met een trots gevoel terug op..
Mijn blog sowieso. Het was voor mij een absoluut hoogtepunt om mijn blog in te schrijven bij de KvK op 16 februari 2015. Er zijn meer samenwerkingen geweest, leuke nieuwe mensen leren kennen en ook blijft m’n blog groeien. Daar ben ik echt heel trots op.

Ik denk met een lach terug aan..
Alle leuke momenten die ik heb gehad op feestjes met vrienden en familie. Dat zijn er best een aantal geweest. Kerstavond afgelopen jaar was geweldig, het laatste optreden van Normaal in Midwoud was supervet en ook tussendoor leuke feestjes en avonden gehad. Ook heb ik lieve nieuwe mensen leren kennen!

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..
Dat was absoluut dat ik bij RadioNL had gewonnen en ik, samen met 9 anderen, bij de studio van Normaal mocht komen waar zij aan het repeteren waren voor de laatste tour die afgelopen jaar was. Ik was ZO blij! Gewoon in de studio (wat super privé is), uit zoveel mensen gekozen en dan ook nog op de foto met de hele band.

De persoon die ik het meest dankbaar ben is..
Dat zijn een aantal goede vrienden, absoluut mijn broertje en zusje en mijn collega’s. Afgelopen jaar heeft een aantal minder leuke momenten gekend en deze personen zijn er geweest voor me wanneer ik ze nodig had.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is..
Dat ik werd buitengesloten door een bepaalde groep waarvan ik dacht dat het toch wel leuke vrienden of kennissen waren. Dat heeft me heel veel verdriet gedaan, maar aan de andere kant weet ik nu ook wel dat het niet van beide kanten kwam en dat je daar maar beter vanaf kunt zijn. Leermomentje! De nare momenten met de gezondheid van mijn vader bijvoorbeeld ook of de momenten dat ik weer niet goed met mezelf om kon gaan. Ook met een direct familielid is er iets voorgevallen die ik niet meer spreek. Doet pijn maar misschien is het wel beter zo.

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn..
Dat ik op het laatste moment (lees: oudejaarsdag) onverwacht met mijn broertje naar Frankrijk ging waar kennissen van ons wonen. Wij hebben daar oud & nieuw gevierd en die rust die daar is heeft me zoveel goed gedaan. Ze staken daar geen vuurwerk af (ben ik bang voor), wonen in een heel rustig dorp en het is gewoon echt op het platteland. Even nergens aan denken. Wederom Normaal in Midwoud, bij de studio van Normaal mogen zijn, optredens van leuke bandjes en gezellige avonden met vrienden.

Voor 2016 hoop ik..
Dat we eindelijk een passende oplossing kunnen vinden voor mijn vader en ons misschien wat meer rust brengt. Verder is een van mijn grote wensen dat ik mijn blog nog groter mag gaan laten worden en ik daarmee verder kom in de wereld. En er een zekere inkomstenbron van kan maken, maar er natuurlijk ook nog veel plezier aan blijf beleven. Verder zie ik het allemaal wel, ik ben niet zo’n iemand die bezig is met de toekomst. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Lees ook:
Dit is mijn blogjaar in 2015
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Hoe word je gelukkig? Ik spreek vanuit eigen ervaring

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?