Bucket list kalender 2017, leuk om te hebben!

by Mariska

De bucket list kalender, ik had er nog nooit iets van gehoord. Ik kreeg een persbericht waarin zij de nieuwe bucket list kalender voor 2017 gedeeltelijk lieten zien en informatie gaven over wat zo’n kalender nu precies inhoudt. Het wekte wel direct mijn interesse en toen kreeg ik een exemplaar opgestuurd. Super enthousiast :) hij is echt leuk! Nu ga ik hem aan je laten zien op mijn blog. Wellicht is het ook iets voor jou namelijk. Mocht het niets voor jezelf zijn dan is het altijd nog super leuk om aan iemand cadeau te geven.

Geprikkeld door het enorme succes van Het Bucketlist Boek stelde Elise De Rijck een unieke kalender samen met 365 dingen die je absoluut gedaan moet hebben in 2017: Kerstmis vieren in de zomer, je tuin een goede stofzuigbeurt geven, een kussengevecht houden, bloemen plukken en je grootste dromen waarmaken zijn maar enkele opdrachten uit de lijst met 365 ideeën uit deze kalender. Elke opdracht is makkelijk uitvoerbaar en vereist weinig tot geen voorbereiding.
Bij elke dag hoort een passende quote om te koesteren of om op te hangen aan de muur.

Bucket list kalender 2017

bucket list kalender 2017

De bucket list kalender is een scheurkalender voor 2017 met daarin elke dag een leuke quote of spreuk. Dit is heel erg leuk gedaan in allerlei verschillende lettertype en dat maakt het zo leuk! Naast dat je elke dag een leuke spreuk of quote hebt, staat er aan de achterkant van dat betreffende blad een soort van opdracht. Een opdracht die je die dag kunt gaan uitvoeren. En je kunt verwachten dat dit niet allemaal van die standaard opdrachten zijn ;) Anders staat het immers niet op je bucket list! Ik heb een aantal foto’s gemaakt van bladeren die je aan de binnenkant kunt vinden zodat je een beetje een indruk krijgt.

bucket list kalender 2017
bucket list kalender 2017
bucket list kalender 2017
bucket list kalender 2017
bucket list kalender 2017
bucket list kalender 2017 6
bucket list kalender 2017 5
bucket list kalender 2017 4
bucket list kalender 2017

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ja, ik vind dit echt een heel leuk idee deze bucket list kalender. Vooral de spreuken die je er per dag in kunt vinden vind ik heel erg leuk. Het maakt het ook speels in verschillende lettertypen. De spreuken ga ik zeker bewaren, gewoon omdat ik ze leuk vind. Je kunt hem heel gemakkelijk ophangen doordat er 2 gaten bovenin zitten. Kun je een leuk touwtje erdoorheen doen of deze bijvoorbeeld vlechten om het nog leuker te maken.

Er is ook een bucket list boek van Elise de Rijck en wat ik ook tegenkwam: een vriendenboek voor volwassenen! De linkjes vind je hieronder. Toevallig ben ik gisteren begonnen met het verzamelen van bloggers voor een project met een vriendenboekje :)

Verkrijgbaar bij o.a. bol.com .

Lees ook:
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Mijn bucket list voor ik dood ga
Te zorgzaam zijn, jezelf wegcijferen

* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?