Clinique Chubby Lash fattening mascara review

by Mariska

Deze Clinique Chubby Lash fattening mascara stond al een tijdje op mijn lijstje om te reviewen. Waarom? 1. ik hou van mascara’s en 2. de naam ‘lash fattening mascara’ trekt mijn aandacht omdat ik van volle wimpers hou. Een tijdje geleden schafte ik hem aan en heb hem dus goed kunnen testen. Deze Clinique mascara is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com , Douglas en ICI ParisXL en kost rond de €20, maar vaak is er wel een actie.

Clinique Chubby Lash fattening mascara

Deze Clinique Chubby Lash fattening mascara komt in een kartonnen doosje wat het voor mij altijd luxer doet aanvoelen dan een mascara die je alleen in de huls koopt. Ook niet erg natuurlijk want voor de verpakking betaal je ook weer meer. Voor de rest vind ik het een typische Clinique verpakking, een huls die er strak uitziet en een kartonnen doosje waar ook de ingrediënten opstaan bijvoorbeeld. Ziet er dus goed uit!

Het borsteltje van de Clinique Chubby Lash fattening mascara ziet er goed uit. Met dit soort borsteltjes bereik ik met mijn wimpers namelijk het meeste volume omdat je het goed kunt ‘door kammen’. Er komt een prima hoeveelheid op het borsteltje mee op het moment dat je hem uit de huls haalt. Ook fijn! Bij de Pupa Vamp! Sexy Lashes mascara was dat wel anders. Tijd om op de eerste foto weer 1 laag aan te brengen en op de tweede foto 2 lagen.

Dit is hoe de Clinique mascara het op mijn wimpers doet. De eerste laag is zeker niet slecht maar met een tweede laag vind ik het wel net iets beter. Ik vind dat het borsteltje mijn wimpers goed van elkaar scheidt en dat zie je ook vooral op de tweede foto. Wel had het borsteltje wat langere haartjes mogen hebben om het net nog iets beter door te kunnen borstelen.

Mijn conclusie

Deze Clinique Chubby Lash Fattening mascara behoort niet tot mijn favorieten, maar ik ben er wel blij mee. Het is een goede mascara en doet goed zijn werk, alleen had ik wel wat meer volume verwacht.

Is deze Clinique mascara iets dat jij zou willen proberen?

Lees ook:
essence What the Fake mascara review
Cien dagcreme van Lidl voor een droge en gevoelige huid
Collistar Volume Unico mascara review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?