No Make Up hydraterende crème review, vegan & dierproefvrij!

no make up hydraterende creme review

In mijn mand met nog te reviewen producten vond ik de No Make Up Hydraterende crème. No Make Up is vegan en bevat geen minerale oliën, siliconen, parabenen of PEGs. Tevens is het dierproefvrij. Daar hou ik van, dat er geen ingrediënten zijn toegevoegd aangezien mijn huid nogal gevoel is en mijn gezicht naar droog neigt. Tijd om deze hydraterende crème van No Make Up een kans te geven. De producten van No Make Up zijn exclusief te koop bij Etos.

No Make Up hydraterende crème review

no make up hydraterende crème review

Deze hydraterende crème van No Make Up komt in een tube van 50ml. Als ik naar de verpakking kijk vind ik strak en overzichtelijk, geen poespas. Het is een ‘clean beauty’ product en ik vind dat de verpakking dat ook uitstraalt. Je ziet direct wat je koopt. Dit staat goed op het kartonnen doosje waar het in zit. De ingrediënten, de werking en hoe je het dient aan te brengen.

Zoals de naam al zegt is het een hydraterende crème die onder andere amandelolie, postelein extract en hyalurozuur bevat. Klinkt goed en ik heb het nu meerdere keren al gebruikt en dus goed getest. En ik ga mijn mening met je delen!

no make up hydraterende creme verpakking
no make up hydraterende creme tube

Allereerst moest ik wel erg wennen aan de geur. Ik had net uien gesneden en dacht dat het de geur was die ik rook, maar het was dus de crème. De dagen erna rook ik het namelijk ook. Niet perse storend maar je merkt wel dat er geen parfum inzit die het lekker laat ruiken. Op zich natuurlijk alleen maar beter! Je hebt niet veel nodig. Zelf stip ik een beetje op beide wangen, mijn kin en mijn voorhoofd. Dat smeer ik goed uit. Het is wel belangrijk dat je het echt goed en geleidelijk in masseert anders blijft het best lang op de huid liggen.

Mijn wangen zijn geneigd om droog te worden met wat droge plekken die zichtbaar zijn en mijn voorhoofd juist vettig. Met deze No Make Up hydraterende crème is het juist in balans. Mijn wangen vertonen geen droge plekjes meer en zijn goed gevoed. En sterker nog; mijn voorhoofd voelt niet meer vet aan en ziet er ook niet vet uit. Heel fijn!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Je heb vast wel gemerkt dat ik heel blij ben met deze hydraterende crème en hem met veel plezier gebruik. Mijn huid reageert er goed op en ik ben daardoor ook erg enthousiast. Vooral omdat er geen ingrediënten zijn toegevoegd die vaak slecht werken op een gevoelige huid.

Je koopt deze hydraterende crème bij Etos voor €15,95 en krijg daarvoor 50ml aan product.

Lees ook:
Decleor Paris hydraterende dagcrème
DA Hydraterende dagcrème
Kneipp Silky Secret lijn

4 Reacties

 1. 13 mei 2020 / 10:49

  Lijkt me een fijne crème. Ik houd ervan wanneer cosmetica vrij is van agressieve stoffen. Wel jammer van de uien geur ? (goed dat je het ff zegt) en dat je die nog dagen ruikt. Er zijn genoeg natuurlijke crèmes die vanwege de samenstelling prettiger ruiken, denk dat ik het voorlopig daar maar bij houd ?.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Pepe Jeans Celebrate eau de parfum for him & herMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   13 mei 2020 / 15:01

   Maar die geur is snel weg hoor haha, je gezicht ruikt er niet naar 🙂

  • Mariska
   Auteur
   10 mei 2020 / 13:46

   Ja is hij ook echt en had ik niet echt verwacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.