https://doormariska.nl/mariskaslife/mijn-week-in-fotos-14-kelly-family-in-keulen-bakkerij-kneipp-event/

essence What the Fake mascara review

geschreven door Mariska Groot

Even geleden ontving ik de essence What the Fake mascara in de update van de komende maanden. What the Fake klinkt bij mij als mascara die volume geeft, lengte en dus gewoon mooie wimpers. Ik testte deze uit en laat ik deze review weten wat ik van deze essence mascara vind. Omdat ik vaak reacties kreeg dat mascara’s klonterig ogen doordat ik meerdere lagen aanbreng, heb ik besloten nu steeds foto’s te maken van één laag en een tweede laag. Kijk mee!

essence What the Fake mascara

essence what the fake mascara
essence What the Fake mascara review

Kunstwimpers of wimper extensions? Met de opvolger van de succesvolle “I need a miracle! volumizing & strenghtening mascara” zijn dure kunstwimpers of langdurige bezoekjes aan de make-up studio niet meer nodig! De “WHAT THE FAKE! Mascara” doet zijn naam eer aan: de speciale nylon vezels voorzien de wimpers van adembenemende lengte en volume. Met slecht twee laagjes bereikt het amandelvormige, ergonomische borsteltje alle wimperharen.

De mascara van essence zit voor mij in een herkenbare verpakking. De vormgeving is zoals ik gewend ben van essence, simpel en strak. Op de dop zit een sticker waarop staat dat deze What the Fake mascara ook ‘volumizing fibers’ bevat die je wimpers langer zouden moeten maken. Dit vind ik op zich wel fijn in een mascara maar of het ook bij deze mascara werkt is natuurlijk maar de vraag. De essence What the Fake mascara beloofd in ieder geval dus heel veel lengte en volume. Dit testte ik met één laagje en met een tweede laagje eroverheen.

essence what the fake mascara borstel
essence What the Fake mascara review

Het borsteltje vind ik verder niet heel erg speciaal. Het is een langwerpig borsteltje die vrij normaal is met de kunststof haartjes. Zo’n borsteltje brengt de mascara verder wel fijn aan en je kunt goed bij het begin van je wimpers komen, maar een hard kunststof borsteltje heeft voor mij wel de voorkeur op volume en lengte te creëren.

essence what the fake mascara 1 laag » Doormariska.nl
essence What the Fake mascara review
essence what the fake mascara 2 laagjes » Doormariska.nl
essence What the Fake mascara review

Ik moet zeggen dat ik de mascara niet direct verschrikkelijk vind want dat is niet zo, maar voor mij werkt het helaas niet zo. De structuur van het product vind ik namelijk vrij droog waardoor ik het niet fijn kan aanbrengen. Op de bovenste foto zie je één laag en op de tweede foto zie je de mascara opgebouwd in twee lagen. Hij geeft zeker wat volume, maar daar is ook alles mee gezegd.

De essence What the Fake mascara is bij Kruidvat verkrijgbaar voor €3,59.

Lees ook:
Pupa Vamp mascara en oogpotlood review
L’Oréal Bambi Eye mascara falsh lash review
Mijn dagelijkse make-up en make-up tasje

You may also like

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.