Cashback en korting bij shopkorting.nl

cashback en korting

Cashback en korting , kijk dat zijn termen die we natuurlijk heel graag horen. Ook shopt iedereen tegenwoordig wel regelmatig online. We werken allemaal en het is heel gemakkelijk om snel spullen te bestellen en deze vervolgens thuis te laten bezorgen. Met een paar klikken heb je dat geregeld. Zelf kijk ik altijd of er ergens een cashback actie bekend is of een kortingscode, want waarom zou je de volle pond betalen als dat niet nodig is? En toen was daar shopkorting.nl, een website waar je verschillende acties van verschillende webshops en ketens kunt vinden.

Foto: Shutterstock/Dean Drobot

Waarom is shopkorting handig?

Laten we het allereerst hebben over de opties van shopkorting.nl:

  • 365 dagen per jaar ledenkorting
  • 100% gratis lidmaatschap
  • Extra korting met kortingscodes
  • Uitbetalen wanneer je wilt
  • Keuze uit 1.600 bekende winkels

Er is een hele duidelijke uitleg beschikbaar die ik zelf natuurlijk ook heb doorgelezen. Termen als cashback en korting begrijpen we allemaal wel, maar hoe zit het precies met het sparen dat je via de website doet? Hoe wordt dat bijgehouden en hoe profiteer je dus van die kortingen? De uitleg kun je vinden onder het kopje uitleg in het menu. Er is ook een filmpje toegevoegd om het makkelijker te maken.

Zelf maak ik ook gebruik van een soortgelijk platform en het is niet dat je er rijk van wordt, maar het is heel fijn om te gebruiken. Stel je voor dat je bij bol.com make-up gaat bestellen en normaal surf je altijd direct naar de website, dan is het niet zo heel veel moeite om van tevoren op een aparte knop of link te klikken zodat je een percentage cashback of korting krijgt. Ik zelf ben er een groot voorstander van omdat je op die manier een leuk spaarpotje op kunt bouwen die je op een later tijdstip kunt laten uitbetalen. Vaak is het al vanaf €10.

Maak jij gebruik van een cashback en korting site?

Lees ook:
Kleding en schoenen wishlist + 3 tips voor veel korting online
Breek de week #7 (Anne Faber en Samsung Galaxy J7 (2017))
Kleding inleveren bij H&M en krijg korting!
Marktplaats of plaatselijke Facebookgroepen, wat werkt echt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *