Breek de week #7 (Anne Faber en Samsung Galaxy J7 (2017))

breek de week

Er is weer veel gebeurd de afgelopen week. Neem nou de verdwijning van Anne Faber bijvoorbeeld. Heel vreemd hoe het is gegaan allemaal. Er zijn mensen die zelfs speculeren over de laatste selfie die is verstuurd door haar. Omdat ze met 2 vingers wijst dat ze 2 personen bedoelt die vlakbij haar zijn en dat de angst in haar ogen is af te lezen. Zou dat zo zijn? Heel verschrikkelijk allemaal, zeker nu ze waarschijnlijk haar jas hebben gevonden. Dat zijn ze nu dan nog aan het onderzoeken.

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

Anne Faber die is vermist – bij dit soort dingen krijg ik altijd gelijk het idee dat het niet heel erg goed afloopt :(
Het genderneutrale gedoe – persoonlijk vind ik het overdreven hoe sommige mensen hierop reageren.
De schiet partij in Las Vegas – wat bezielt zo’n vent om zoiets te doen, vanaf zijn hotelkamer op 31 hoog?!

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

Als je BFF tijdense en schietpartij in Las Vegas zit – burgertrutjes.nl
Week 39 (en dan vooral de nare reacties) – cynthia.nl
Pakketjes uitpakken op YouTube – veracamilla.nl

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

Samsung Galaxy J7 review
Lunchen bij van der Valk in Hoorn
Primark shoplog met outfit foto’s van Kleo

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

Heel veel kortingen bij Yves Rocher – yvesrocher.nl
Op = op dagen! – blokker.nl
Verschillende acties en kortingen bij bol.com – Kruidvat.nl