Breek de week #6 (Katlijk en nieuwe weg inslaan met blog)

breek de week

Deze week was het online even rustiger, maar offline heb ik toch wel leuke dingen gedaan. Heel onverwacht zondag naar de kermis op het dorp wat heel gezellig was (en laat of vroeg geworden..) en ook op vrijdag had ik op de Prins Hendrikkade in Amsterdam een bedrijfsfeestje. Heel erg gezellig allemaal natuurlijk šŸ™‚ Nu een nieuwe Breek de week met o.a. het verschrikkelijke nieuws uit Katlijk!

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

Kind van 2 die een bekeuring krijgt voor plassen tegen een muur – dit vind ik gewoon wel een beetje triest eigenlijk
Meisje dat in Spier is doodgereden door een taxi – zo jong en dat de taxichauffeur zichzelf wel direct heeft aangegeven is toch ook wat! Heel sneu.
Een moord op een stel in Friesland, Katlijk – en dat de zoon van 14 jaar verdacht is, heel bizar ook.

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

Echte post is cool is weer begonnen! – northflix.nl
Essie herfst collectie 2017 – beautygoddess.nl
Hoe ik mijn blogfoto’s maak en bewerk – manonantonia.nl

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

Nieuw blogschema en nieuwe weg inslaan
Leuke bullet journals
Mua Fire Vixen palette

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

Heel veel kortingen bij Yves Rocher – yvesrocher.nl
Op = op dagen! – blokker.nl
Kruidvat XL acties – Kruidvat.nl

Lees ook:
Het bucketlist boek voor vrienden en voor koppels
WIN: Sieraden setje met o.a. veer oorbellen
Op mijn nachtkastje
Nieuwe lanceringen april 2018 (Zwart ijs!)

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook