Black Friday parfum, 7 musthaves!

by Mariska

Het is alweer bijna Black Friday en dat betekent dat er weer veel kortingen online te vinden zijn. Parfum op Black Friday is altijd erg in trek. Daarom schrijf ik 7 parfum musthaves die je echt moet aanschaffen met de kortingen van Black Friday.

Black Friday bij Notino

Ook Notino doet mee aan Black Friday 2022 en heeft hele fijne parfums in de aanbieding. En niet alleen op de dag dag zelf, maar de gehele ‘Black Week’. Ik heb al veel geschreven over parfums op de site, dus het is voor mij niet moeilijk om de lekkerste voor je te selecteren. Daarom heb ik gekozen voor parfums waarvan ik reviews op mijn website heb staan. Dat maakt jouw keuze voor Black Friday én het kiezen van een lekker parfum niet heel moeilijk.

Montale So Amber eau de parfum

montale paris so amber eau de parfum
Montale So Amber

Dit parfum is een van mijn nieuwste aanwinsten en is écht heerlijk. Ik wilde het sowieso vanwege de mooie flacon en de geuromschrijving sprak me heel erg aan. En goed gegokt, want ik draag de geur van Montale heel erg vaak. Is ook echt en lekkere geur voor de herfst en winter. Dus als je op Black Friday een parfum koopt, zet deze op je lijstje! Ik heb hem as we speak ook weer even opgespoten.

Versace Crystal Noir eau de parfum

Versace Crystal Noir is echt één van mijn lievelingsgeuren allertijden. Ooit eens aan geroken toen ik op zoek was naar een nieuwe geur en deze moest ik hebben. Het is een aanwezige geur en ik vind hem eigenlijk altijd wel geschikt om te dragen. Grappig feitje is dat mensen altijd ‘ruiken’ dat ik ergens ben.

Versace Bright Crystal Absolue is weer lekker voor zomer!

Hugo Boss The Scent Absolute

Hugo Boss The Scent Absolute is ook zo’n geur die ik op de gok kocht, maar ik heerlijk vind op de koude dagen. De hartnoot is koffie en ook vind je de geurnoten van vanille en vetiver in de geur terug. De geur is goed betaalbaar én succes gegarandeerd. Scoor dit parfum dus zeker met Black Friday!

Dan heb je nog van Dolce & Gabbana echte aanraders. Zo kun je ‘The One‘ altijd dragen en The Only One Intense is weer een fijne voor de koudere dagen. Maar, Dolce & Gabbana heeft ook Dolce Garden die mega lekker is. In dat parfum vind je geurnoten van kokos terug. Hier heb ik helaas (nog) geen review over geschreven, maar is wel een van mijn meestgedragen geuren in de zomer en lente.

Voor Black Friday heb je qua parfum nu in ieder geval genoeg inspiratie en weet je welk je echt niet kan missen in je parfum stash!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?