Versace Bright Crystal absolu review

by Mariska Groot

Vaker heb ik versies van Versace Bright Crystal gehad, en nu is het tijd voor Versace Bright Crystal absolu eau de parfum. Ik was namelijk al op zoek gegaan naar wat lekkere parfums voor de lente en de zomer die eraan komen. De ‘gewone’ Versace Bright Crystal vond ik toen ook al heel erg lekker (jaren geleden) dus ik dacht dat deze dan ook wel in mijn straatje zou zijn. En Versace Crystal Noir is zelfs een van mijn favoriete parfums. Ik heb dit mooie parfum op de foto gezet en ga er vandaag meer over vertellen.

Versace Bright Crystal Absolu

versace bright crystal absolue parfum pinterest
Versace Bright Crystal absolu review

Absolute sensualiteit, absolute transparantie, absolute schittering en een absolute verleiding. Versace introduceert Bright Crystal Absolu, de intense versie van een van de meest geliefde parfums in de wereld, waarin de essentie van Bright Crysal is verheven tot het hoogte niveau.

Bright Crystal Absolu van Versace is een Bloemig Fruitige geur voor dames. Bright Crystal Absolu werd uitgebracht in 2013. De Parfumeur achter dit parfum is Alberto Morillas. Topnoten zijn Granaatappel, Yuzu (Japanse citroen) en Water noten; hartnoten zijn Pioenroos, Framboos, Lotus en Magnolia; Basisnoten zijn Muskus, Mahoniehout en Amber.

De geur trok mij vooral aan door de mooie flacon die eigenlijk met alle versies wel hetzelfde is, alleen de kleur is dan anders. Leuk voor in de collectie. Amber en muskus trokken mij dan ook weer aan en toen belandde dit parfum in mijn winkelmandje. En daar heb ik geen seconde spijt van (ruikt ondertussen aan pols). Ik ruik zeker het fruitige aspect van de geur. Lekker fris! De gele versie Yellow Diamond staat ook nog op mijn wishlist 🙂

versace bright crystal absolue parfum » Doormariska.nl
Versace Bright Crystal absolu review

Zelf ben ik best royaal met het opspuiten van parfum en zo ook van deze Versace Bright Crystal Absolu. De geur blijft lekker lang hangen vind ik en ruikt echt naar het zonnige weer. Absoluut ook weer een die ik er vaak ga bijpakken als het zo ver is, net als de Tiffany & Co parfum trouwens. De houdbaarheid is dus gewoon erg goed en naarmate hij iets vager wordt blijft er nog zeker een lekkere waarneembare geur achter.

Wat mij betreft is dit echt een aanrader!

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.