Montale Paris So Amber eau de parfum review

by Mariska

Een parfum van het merk Montale stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Zelf vind ik het best prijzig, dus ik wachtte tot ik echt een keuze had gemaakt en alle geuren met elkaar had vergeleken. Heel erg lastig, want ik heb wel vaker een geur op de gok besteld en dan bleek het echt verschrikkelijk te zijn, zoals Kenzo Jungle. Nu de tijd om mijn mening te geven over Montale Paris So Amber, wat als een unisex geur door het leven gaat én dus geschikt is voor mannen en vrouwen.

De 100ml flacon is goud met zwart (echt prachtig!) en deze van 50ml is geheel goud en kost €56,00 bij Notino. Ook super mooi!

Montale Paris So Amber eau de parfum

Montale Paris So Amber eau de parfum
montale paris so amber eau de parfum gold flacon

De flacon van Montale Paris So Amber eau de parfum ziet er al zo mooi en luxe uit, echt prachtig. Dat vind ik een mooi pluspunt, dat het luxe uitstraalt. Daar ben ik natuurlijk voor gevallen, maar de geurnoten zijn ook niet geheel onbelangrijk. Die maken tenslotte het parfum. Ik heb goede verhalen gehoord over dit merk, dus toen het pakketje binnenkwam heb ik me direct ondergedompeld in deze geur. Hopend dat dit echt een geur zou zijn die ik vaak zou gaan dragen en lekker zou vinden. Zonde als je op de geurnoten afgaat en de geur totaal niks voor jou blijkt te zijn. Ook dat heb ik met Mancera Black Prestigium gehad. Die was uiteindelijk toch niet mijn ding, terwijl de geurnoten dat wel zouden zijn, dacht ik. Nu de geurnoten van Montale Paris So Amber eau de parfum

Topnoten: Marokkaanse roos
Hartnoten: Saffraan, sandelhout, amber
Basisnoten: Framboos, vanille en witte muskus

Geurnoten waar ik op ben gevallen en dan met name de combinatie van sandelhout, amber en vanille. Dat zijn geurnoten die vaak terugkomen in de geuren die ik al heb. Gelukkig goed gegokt, want niet alleen de flacon is prachtig maar ook de geur is echt heel erg lekker. Echt wat zwaarder en unisex, daar houd ik van.

Wat ik ook een pluspunt vind is dat de geur erg lang blijft hangen. Dat wil je natuurlijk ook wel voor zo’n dure geur. Zelf spray ik een beetje in mijn haar, op mijn kleding en in mijn hals. Op die manier heb ik de geur goed verdeeld en ruik je hem bijna de hele dag.

Ik heb totaal geen spijt dat ik Montale Paris So Amber eau de parfum heb aangeschaft en nu ben ik ook benieuwd geraakt naar andere geuren van Montale.

----------

Verkrijgbaar bij:

notino.nl (€104,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 18:21

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?