Big Bazar Playboy & Ciaté shoplog

big bazar playboy & Ciate shoplog

Ook ik heb geshopt bij de Big Bazar! Buiten het feit dat het een van mijn favoriete winkel is, hebben ze ook heel vaak hele leuke aanbiedingen van de bekendere merken. En dan ben je blogger, gek van Playboy, altijd al een Ciaté nagellak willen hebben en daar sta je dan… Te.veel.keus. Maar ik heb natuurlijk wel iets meegenomen en dat laat ik je zien in dit artikel. Kijk mee naar de Big Bazar Ciate nagellak en shoplog!

Big Bazar Ciate nagellak

ciate nagellak

 

♥ Fashionista Sister – ♥ Sherbet Fizz – ♥ Spending Spree

ciate nagellak

 

 

♥ Silhouette – ♥ Access all areas – ♥ Members Only

big bazar playboy & Ciate shoplog

 

 

♥ Playboy Five Shades of Grey velvet party collection

big bazar playboy & Ciate shoplog

 

 

♥ Boudoir Bunny lipstick & nagellak in rood

Met deze aankopen ben ik ook echt heel blij! Ik heb 6 Ciaté lakjes gekocht waarvan ik er 3 zelf houd en 3 ga verloten onder mijn lezers. Voor degene die wel een Ciaté lakje wil hebben maar niet de kans heeft gehad deze (goedkoper) bij de Big Bazar te kopen. Daarbij krijg je dan 1 lekkere waxmelt voor in de brander van een Lush dupe geur! Die heb ik namelijk ook van de week binnen gekregen. Genoeg daarover, dat zie je binnenkort!

 

Ook ben ik gék en verliefd op alles waar de Playboy Bunny op staat afgebeeld. Hoe dat ooit is gekomen? Geen idee, heb zelfs een kleine roze Playboy Bunny als tattoo in mijn lies, haha. Eerder swatchte ik de roze Playboy nagellak set en nu kwam ik deze tegen. Er was ook nog een met alleen maar glitter maar dat vond ik iets teveel van het goede. Ik koos dus voor deze grijze variant. Deze ga ik je binnenkort ook nog laat zien op de blog.

Ook kwam ik het pakketje tegen met daarin een lipstick en een nagellak van Playboy. Die kon ik ook echt niet laten liggen. Deze waren er ook nog in meerdere kleuren maar ik koos voor de rode. De nagellak heb ik stiekem al even bekeken en die is donker rood. Lijkt mij heel erg mooi! Uiteraard ga je die ook nog zien. Nadat ik de Playboy artikelen heb laten zien op de blog dan laat ik ze mooi op mijn kast staan tussen mijn andere Playboy spulletjes.

Ciaté is ook te koop bij bol.com

Hebben jullie al iets gescoord bij Big Bazar van Ciaté of Playboy?

 

Lees ook:
Essence Loyal Royal nagellak
Catrice Spectra Light nail polish
Essie After Sex, nagellak voor kerst?

22 Reacties

 1. 30 oktober 2014 / 00:40

  Oeh ik ga zeker even kijken naar de ciaté lakjes!

 2. July
  29 oktober 2014 / 19:40

  Fashonista Sister en Members Only zijn echt prachtige lakken van Ciate!
  Goed geslaagd zo te zien ;).

 3. Jorien
  29 oktober 2014 / 14:07

  Ik ben nog nooit bij de Big Bazar geweest helaas. Lijkt me een super leuke winkel namelijk hihi. Mooie lakjes heb je gekocht!
  Lees het laatste blogbericht van Jorien – Hijab UnravelledMy Profile

 4. 29 oktober 2014 / 11:43

  Wow de Fahionista sisterlak en De Silhoutte lak van Ciate vind ik ontzettend mooi…echt zo apart zijn die kleuren, ik ben onder de indruk!
  Lees het laatste blogbericht van Petra – Elegant? … Pearl jewelry!My Profile

 5. Kimberly
  29 oktober 2014 / 11:15

  Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg! 😀 Leuk dat setje ook met die nagellak en lipstick, ik ben er heel benieuwd naar!

 6. Angelique
  29 oktober 2014 / 10:01

  Zo jammer dat wij hier geen big bazar hebben 🙁
  Lees het laatste blogbericht van Angelique – Review | Action verfMy Profile

 7. Maris
  28 oktober 2014 / 23:40

  Jaa, ik heb de Ciaté lakjes ook gescoord, wel hele andere, maar jij hebt ook mooie kleurtjes gekozen zeg! Ik vind vooral Fashionista Sister heel mooi! Aanstaande vrijdag komt bij mij de blogpost online met Ciaté lakjes en daarin ook een winactie, haha! Heel toevallig! Ik ben benieuwd naar de Play boy producten, ben er zelf niet zo fan van maar ze zien er mooi uit!
  liefs
  Lees het laatste blogbericht van Maris – Young woman tagMy Profile

 8. Marjoleine
  28 oktober 2014 / 22:24

  Wat een leuke aankoopjes, benieuwd naar de reviews 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Marjoleine – Sorry!My Profile

 9. Inge | blogboutique
  28 oktober 2014 / 22:16

  Wat gaaf! Bij ons zit er helaas helemaal geen Big Bazar, anders had ik het wel geweten! Wat een prachtige lakjes!
  Lees het laatste blogbericht van Inge | blogboutique – BEAUTY | Budget BB creamMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.