Playboy nagellak set (roze)

playboy nagellak

Al eerder schreef ik dat Playboy een van mijn favoriete merken is, gewoon puur om het merk en het schattige konijntje, maar niet om alle seksistische dingen die ermee te maken hebben. Nu ben ik ook verliefd op roze en nagellak, dus toen ik dit setje Playboy nagellak wilde ik hem hebben! :) Playboy, roze én nagellak, LIEFDE! ♥ Ik heb de 5 lakjes die erin zitten geswatched en die laat ik hier zien.

Lees ook: Playboy Play It Wild eau de toilette

Playboy nagellak set (roze)

playboy nagellak

Van links naar rechts: ♥ Lila ♥ Barbie Pink ♥ Candy Floss ♥ Ballerina ♥ Pink Sherbet

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen. Ik was helemaal verliefd op de verpakking, op de flesjes en op kleuren lak, maar wat is de lak vervelend om mee te lakken en ook de dekking vind ik niet helemaal goed. Op alle foto’s heb ik twee lagen gebruikt, maar het werd gewoon niet mooi met het aanbrengen, het lakte absoluut niet fijn. Maar dat hoort ook bij een review om te vertellen natuurlijk! Ik heb de foto’s gemaakt. Kijk er naar en onderdeel zelf. Van elke kleur van dit setje Playboy nagellak heb ik 3 foto’s gemaakt.

Candy Floss

Dit is de lichtste kleur en tevens ook degene die het meest vervelend lakte. Ik kreeg het gewoon niet mooi op mijn nagels. Daarom is de swatch ook niet zo geslaagd. De kleur vind ik wel weer heel schattig.

playboy nagellak
playboy nagellak
playboy nagellak

Barbie Pink

Deze kleur is direct weer donkerder dan de vorige, maar ook deze lakte niet fijn. Dit licht echt aan de kwaliteit van de lak denk ik. Ook deze krijg ik niet zomaar netjes op mijn nagels, al lijkt hij wel beter dan de vorige.

playboy nagellak
playboy nagellak
playboy nagellak

Lila

Deze leek het dan weer beter te doen dan de vorige twee gelukkig. Alhoewel de naam ‘Lila’ is, vind ik dit gewoon echt geen lila kleur, maar gewoon een roze versie. Hij neigt misschien er iets naar, maar is het absoluut niet.

playboy nagellak
playboy nagellak
playboy nagellak

Ballerina

Deze kleur leek mij persoonlijk het mooiste omdat hij zo lekker fel is. En eigenlijk vind ik dat ook, samen met de laatste lak die hierna komt. Dit mooie lakje ging qua lakken ook beter dan de eerste en dat zie je ook wel aan de swatch denk ik.

playboy nagellak
playboy nagellak4
playboy nagellak5

Pink Sherbet

Dit lakje was ik echt heel erg benieuwd naar! Een donker roze / bordeaux kleur met daarin zilveren shimmer. Hoe mooi is dat? De structuur van deze lak was in ieder geval wel heel fijn om mee te lakken.

playboy nagellak
playboy nagellak1
playboy nagellak2

Informatie van dit Playboy nagellak setje

playboy nagellak15

Deze set is te verkrijgen bij beautyvoordeelshop.nl voor een prijs van €9,95. De 5 lakjes bevatten elk 10ml aan lak. De namen van de lakjes kun je vinden onderop de flesjes.
Er zijn ook nog andere kleuren van deze setjes, dus mocht je roze niet zo mooi vinden, kijk dan voor een andere kleur set. Of die dekking hetzelfde is kan ik niet zeggen.

Lees meer:
Playboy artikelen

ontvangen ter review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *