Sally Hansen miracle gel

sally hansen miracle gel

Sally Hansen heeft sinds kort een nieuwe lijn met heel veel verschillende kleuren collecties nagellak die hetzelfde is als gel nagels, alleen zonder de lamp, het vijlen van je nagels en ga zo maar door. Je kiest een kleur die je wilt, brengt twee laagjes aan en de speciale top coat en het zou langer moeten blijven zitten dan de ‘normale’ nagellak. Ik laat 2 kleuren aan je zien Sugar Fix en Pink Tank.

Lees ook: Sally Hansen Sugar coat

Sally Hansen miracle gel

sally hansen miracle gel


HET GEBRUIK:
Schud de Miracle Gel licht voor gebruik en breng een laag kleur aan. Laat de eerste laag even drogen en breng dan een tweede laag aan. Breng de Miracle Gel Top Coat aan om het uithardingsproces te activeren. Een basiscoating is niet nodig.

Swatches Sugar Fix & Pink Tank

sally hansen miracle gel
sally hansen miracle gel pink tank
sally hansen miracle gel
sally hansen miracle gel sugar

De kleuren collecties

001184832 002 sally hansen collectie

Flawlessly Nude: vijf subtiele, natuurlijke huidskleurtinten maken de nagels optisch langer voor een minimalistische, gepolijste look.

Love Pink: zeven rozetinten voor een chiquer dan chic nagelstatement.

Street Pastels: subtiel ontmoet edgy met deze zoete, vrouwelijke collectie van zeven perfecte pasteltinten.

Runway Shock: zeven krachtige, extravagante, speelse tinten voor op en top glamour met intense, opvallende kleuren.

Daily Delights: zeven heerlijke vrouwelijke kleuren voor een zacht en romig effect.

Mad Mod: zeven retrokleuren om vol zelfvertrouwen de graphic ’70’s in jezelf naar boven te halen.

Fired Up Metallics: zeven superintense meerkleurige tinten creëren een reflecterende nagellook die je in vuur en vlam zet.

Mijn mening

Met deze Sally Hansen Miracle Gel ben ik echt heel erg blij! Zelf heb ik Pink Tank gedragen en dit bleef ongeveer zo’n anderhalve week goed op mijn nagels zitten. Daarna ontstonden er wat beschadigingen. En dat is best lang moet ik zeggen! De lakjes dekken ook goed met de 2 laagjes die nodig zijn. Wel is het oppassen bij het gebruik van de top coat. Als de lak namelijk droog is en je brengt de top coat aan, dan neemt hij een beetje kleur mee van de lak die je op hebt en dat is jammer. Niet dat je hele nagels direct weer kaal zijn, maar je moet er wel goed mee oppassen. Voor mij is deze nagellak lijn zeker een dikke like!

De Sally Hansen miracle gel nagellak is te koop bij onder andere Etos en kost €11,99 per flesje, ook de top coat. Een flesje bevat 14.7ml wat wel vrij veel is en waarmee je dus ook lang kunt doen. Ook is er zoveel keuze uit kleuren dat er vast en zeker iets voor je bij zit. Ik zou dit product dan ook zeker aanraden als je op zoek bent naar een goed dekkende en langer houdende nagellak.

Lees ook:
Sally Hansen Silver streamers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *