De Samsung Galaxy S10 plus, ik zwichtte ervoor

by Mariska

Hoewel ik eerder nog schreef over het feit dat ik voor sim only had gekozen, ben ik toch gezwicht voor de Samsung Galaxy S10 plus een aantal maanden geleden. Leuk feitje is dat mijn zusje ook enthousiast was en ging voor de kleinere versie van de Samsung Galaxy S10 . Ik heb hem nu een aantal maanden in gebruik dus ik denk dat ik er nu wel een goede mening over kan vormen en mijn enthousiasme kan overbrengen :)

Samsung Galaxy S10 modellen

Zelf houd ik erg van een zo groot mogelijk scherm om zoveel mogelijk overzicht in één keer te hebben. Voor mij was de keuze dan ook niet zo moeilijk om te kiezen voor de Samsung Galaxy S10 plus omdat deze het grootste scherm heeft en de camera’s wat beter zijn. De Samsung Galaxy S10 is wat kleiner en heeft aan de voorzijde een camera minder bijvoorbeeld. Ook zijn er verschillende kleuren waarvan ik de ‘witte’ kleur heb, maar hij is eigenlijk heel mooi een soort parelmoer. Prachtig! Er zit alleen een hoesje overheen dus je ziet er weinig van. Natuurlijk kocht ik ook weer veel van deze hoesjes :)

De foto’s gemaakt met de Samsung Galaxy S10 plus

Eigenlijk gebruik ik voor mijn Instagram account bijna altijd de camera van mijn Samsung. Ook weleens mijn spiegelreflex, maar dat vind ik soms een gedoe met overzetten. Het is voor mij dus belangrijk dat een mobiele telefoon goede foto’s maakt en de Samsung Galaxy S10 plus doet dat. Ik ben hier meer dan tevreden mee. En natuurlijk wil ik je wat foto’s laten zien die ik hiermee heb gemaakt. Niet op elke functie een, maar gewoon om een indruk te geven van de kwaliteit.

selfie met camera voorzijde samsung galaxy s10 plus

Dit is gemaakt met de camera aan de voorzijde van de Samsung Galaxy S10 plus. De foto heb je wellicht ook voorbij zien komen op mijn Instagram account, maar hij is hier onbewerkt. Voor mij is de kwaliteit prima en zie je ook een mooie onscherpe achtergrond. Het licht was bij deze foto niet perfect maar zo zie je maar dat hij wel goed is gelukt. Leuk feitje is dat je per foto kunt aanpassen in welke mate je het effect zichtbaar wilt hebben van de onscherpe achtergrond. Daar kun je dus goed mee spelen.

Deze foto heb ik gemaakt toen het licht heel erg slecht was binnen. Het was donker en ik had gewoon mijn binnenverlichting aanstaan. Die geeft normaal een wat gele gloed. De foto heb gemaakt op de ‘nachtmodus’ en die maakt het dat je in het donker vrij goede foto’s kunt maken.

makeup revolution palette

Ook op de bovenstaande foto geeft het goed weer wat de scherpte diepte optie doet op de foto. Zelf ben ik erg fan van dit soort effecten. De kleuren zijn goed, want ook dit was in een donkere winkel gemaakt waar de verlichting niet optimaal is.

De andere pluspunten vind ik dat hij lekker snel is doordat het een ander besturingssysteem is. Het is wel Android uiteraard, maar een versie zonder teveel poespas en dat merk je.

Lees ook:
Ik heb drank en drugs, hoe denk ik daarover & heb ik gebruikt?
Lunchen bij Van der Valk Hoorn
Appel-Pecan Muffins

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?