Lush Halloween 2016

lush halloween 2016

Aiii, iedereen die van Lush houdt moet nu even verder lezen. Er is weer een nieuwe limited editon; de Lush Halloween 2016 producten zijn er. Nu vind ik de vormgeving van de producten van zo’n limited edition altijd heel erg leuk en sta dan ook echt op het punt om naar de winkel te gaan. Ben zo benieuwd naar de geuren! Wellicht dat ik binnenkort eens heen ga of gewoon wat producten ga bestellen. Heerlijk lijkt me dat. Nu ga ik de Lush Halloween producten voor 2016 aan je laten zien.

Lush Halloween 2016

Lush halloween 2016

NIEUW! Pumpkin bath bomb: Nu al een klassieker. Zoete vanille en kruidig kaneel zorgen samen voor de geur van versgebakken taart. Eet, eh, badder smakelijk! Laat Pumpkin in een keer in je bad vallen en vergeet er niet zelf bij te liggen. Vegan. €5,25 per stuk.

Lord of Misrule bath bomb: Dit brutale feestbeest kleurt je bad wijnrood met de pittige geur van patchouli en zwarte peper. Laat in een keer in je badkuip vallen en ontdek de magie. Vegan. €5,25 per stuk.

Lush halloween 2016

Sparkly Pumpkin bubble bar: Je bad wordt in een gouden koets omgetoverd en tot aan de nok toe gevuld met limoen en jeneverbessen. Verkruimel onder stromend water voor een bad vol heerlijk geurende schuimbergen. Vegan. €5,95 per stuk.

NIEUW! Goth Fairy shimmer bar: Deze goth fee zorgt voor een sprookjeshuid: gevoed, zacht, met een heerlijke geur en lichte glinstering zodat je nóg meer opvalt in het donker. Breng rechtstreeks aan op je huid en bewaar de bar niet in de herfstzon, want dat kan deze stoere Halloween queen laten smelten. Vegan. €8,95 per stuk.

Lush halloween 2016

NIEUW! Boo bath melt: Schrik niet van Boo! Deze zachte bath melt kwam op de wereld om te verwennen. Is het een zoete meringue of een vriendelijk spookje? Hoe dan ook, als Boo het bad vult met romige, voedende oliën maakt het weinig meer uit. Deze melt heeft de geur van gember en voorziet je van nieuwe energie. Handig voor Halloweennacht of in de aanloop naar intense feestdagen. Vegan. €4,95 per stuk.

Lord of Misrule showercream: Dit intense groene doucheproduct is een ondeugende, kruidige mix van zwarte peper en patchouli-olie. Aarden lukt sowieso, met beide benen op je badkamervloer. Bevat Fair Trade vanille en tarwekiemolie vol vitamine E. Vegan. €8,50 per stuk (100 gram).

Lush halloween 2016

NIEUW! Magic Wand zeep: Een buitenkant van granaatappel gevuld met opwekkende, zoete sinaasappelolie maakt deze zeep mmmagisch. Magic Wand is bedoeld voor je handen en lichaam. Vegan. €5,25 per 100 gram.

NIEUW! Fire Side zeep: Weinig zo gezellig als avonden rond het vuur en deze zeep is een ode aan dit soort mooie momenten. Fire Side is niet zo licht ontvlambaar als het lijkt – geschikt voor je handen en lichaam en met de hartverwarmende geur van kruidnagel en vanille. Vegan. €6,45 per 100 gram.

Lush halloween 2016

Je vindt deze limited editions vanaf vrijdag 23 september in de negen Nederlandse Lush-winkels en bij Lush Antwerpen en Lush Gent (België). Kijk voor de adresgegevens en openingstijden op www.lush.nl .

Ik vind dat er echt superleuke producten tussen zitten die mij ook echt lekker lijken. Wellicht dat ik binnenkort eens wat ga bestellen, als het dan niet al allemaal uitverkocht is. Dat gaat namelijk nog weleens heel erg snel :) Lush heeft trouwens ook een hele mooie nieuwe website, zeker het bekijken waard!

Lees ook
Mummie waxinelichthouders voor Halloween
Vegan en dierproefvrije waxmelts van Secretsbynature
Doucheproducten die ik nu gebruik (Lush, FA, Kruidvat)
Vegan make-up kwasten van Hema