Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses

Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Al een hele tijd heb ik Cien lipstick liggen in de kleuren Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses. Drie kleuren lipstick die ik kocht bij de Lidl. Cien is namelijk het merk dat ze bij Lidl verkopen en soms zitten daar best leuke make-up items tussen zoals nu de lipsticks. Er waren meerdere kleuren maar ik koos er voor drie, puur om voor de blog te testen en te kijken of het ook echt iets is. Voor de prijs van een euro of twee per lipstick hoef je het zeker niet te laten! Kijk mee naar deze drie Cien lipsticks.

Lees ook: Cien nagellak remover zonder aceton

Cien lipstick

Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses


De verpakkingen van de Cien lipsticks zijn vrij simpel te noemen maar dat vind ik wel leuk. Het is glanzend zwarte verpakking met een dop die goed sluit en op de verpakking staat dat het om het merk Cien gaat, dat het een lipstick is en onderop zit een sticker met daarop de kleur en de naam van de kleur. Vooral het laatste vind ik altijd een groot pluspunt. Wat ik ook fijn vind is dat je in het midden een doorzichtig gedeelte heb zodat je kunt zien om welke kleur het gaat.

Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses
Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses

Cien lipstick Vintage Mauve

Vintage Mauve is de eerste van de swatches en op de foto’s en is een ietwat donkere kleur rood want ik geen mauve vind. Eigenlijk helemaal niet en het komt er ook niet in de buurt. Het neigt eerder naar een wijnrood. Wel een kleur die ik mooi vind trouwens! Hij heeft een glanzende finish, brengt fijn aan, zit geen nare geur aan en dekt redelijk. Je kunt er nog een laagje overheen doen maar de dekking met een laagje is niet zo goed.

Cien lipstick Vintage Rose

cien lipstick lidl vintage rose | DoorMariska


Vintage Rose nam ik mee omdat ik had gehoopt dat het een mooie nude kleurige lipstick zou zijn, maar dat valt jammer genoeg tegen. De kleur is op zich mooi maar er zitten van kleine shimmer in en dat vind ik echt vreselijk. Dat zie je ook duidelijk op de bovenstaande foto. De dekking is op zich oké te noemen maar de shimmer had er van mij uit mogen blijven. Brengt ook fijn aan.

Cien lipstick Red Roses

cien lipstick lidl red roses | DoorMariska


Red Roses is wel mijn favoriet van de drie! Brengt ook heel fijn aan, geen nare smaak op zich en ook romig van structuur. Ook deze heeft een glimmende finish. Hij is mooi donkerrood en daar hou ik wel van! De dekking is alleen ook niet zo super goed vind ik. Zoals je op de foto ziet liken er wat ‘kale’ plekjes tussen te zitten. Maar dat neem ik voor lief als ik naar de prijs kijk.

Qua prijs zou ik ze niet laten liggen. Voor die paar euro die je ervoor betaald zijn het prima lipsticks. De houdbaarheid valt bij mij mee. Ze blijven geen uren prima goed zitten, dus het bijwerken na een hapje en een paar drankjes is wel belangrijk. Ze zijn verkrijgbaar bij Lidl al zal het per filiaal verschillen waar en wanneer. Bij ‘onze Lidl’ waren ze van de week nog verkrijgbaar.

Lees ook:
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm
Freedom lipstick Now Collection

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.