Getest: Action duo ontstopper voor gootsteen

by Mariska
action duo ontstopper

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eerder gebruikte ik eens de HG Duo Ontstopper omdat de gootsteen in mijn badkamer niet goed meer doorliep. Het duurde heel lang voor alles weggelopen was de afvoer in. En ook met het doucheputje. De HG Duo Ontstopper werkt als een speer en daar betaal je ongeveer €10 voor, maar de Action Duo Ontstopper zag ik laatst staan en wilde die testen. Want die kost namelijk maar €2,50. Mijn mening is dat dit soort producten dezelfde basis hebben qua werking en ik kan je vertellen: dat is zo. Je hebt echt geen hele dure ontstopper nodig, deze van Action voldoet ook prima.

Lees ook: Steenprint vliesbehang van Action: mijn ervaring en make-over

Action Duo Ontstopper

action duo ontstopper getest
Getest: Action duo ontstopper voor gootsteen

Hierboven zie je de verpakking van de Action Duo Ontstopper en daarbij zie je duidelijk dat het ook om een ontstopper gaat. Er staan immers 2 flessen op de verpakking met het getal 1 en 2. Het is namelijk de bedoeling dat je (uiteraard volgens de handleiding die duidelijk op de doos staat) eerst een gedeelte van de ene fles in de afvoer doet en een gedeelte van de tweede fles. Op de doos zelf staat duidelijk aangegeven wat de volgorde is en hoe lang je het moet laten inwerken voor het beste resultaat.

action duo ontstopper handleiding
Getest: Action duo ontstopper voor gootsteen

Wat je ook op de flessen Duo Ontstopper van Action ziet staan is een groot gekleurd vlak van boven naar beneden met daarop ‘part 1’ en ‘part 2’. Kort gezegd is het de bedoeling dat je eerst ‘part 1’ van de eerste fles erin gooit en vervolgens ‘part 1’ van de tweede fles direct erachteraan. Dit moet je laten inwerken (dat staat dus op de verpakking. Na de inwerktijd die aangegeven wordt spoel je van de eerste en de tweede fles de ‘part 2’ in de gootsteen. Ik merkte na het eerste gedeelte al direct verschil, maar het tweede gedeelte is wel echt noodzakelijk om de hardnekkige verstoppingen weg te halen.

Wat mij betreft is dit dus een aanrader om in huis te halen, al is het alleen maar voor nood. Als blijkt dat je ineens een verstopping hebt. Dat kan immers altijd natuurlijk! Ik heb deze Action duo ontstopper zowel getest in de douche afvoer als in de gootsteen in de badkamer en daar werkte het heel erg goed bij. Beide verstoppingen zijn verholpen!

En weet je wat het grappig is? De duurdere merken die ook (duo) ontstopper verkopen en in het assortiment hebben, die werken dus ook vaak met 2 flessen. Die 2 flessen hebben verschillende middelen erin zitten die je volgens de gebruiksaanwijzing in goede volgorde moet gebruiken. Het komt, naar mijn idee, allemaal een beetje op hetzelfde neer en de stoffen/middelen die erin zitten komen natuurlijk grotendeels overeen.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.