Catrice A gallon of melon

catrice a gallon of melon

Catrice A Gallon of Melon ligt al heel lang in mijn laatje om te reviewen en vandaag is het zo ver. Waarom ik zo lang heb gewacht met deze kleur? Ik heb daadwerkelijk geen idee, want hij is echt mooi. Wederom een roze kleur zoals je de afgelopen tijd wel vaker hebt gezien. Je houdt ervan of je houdt er niet van.. ik hou er zeker van! Wederom een prachtige kleur op je nagels, valt lekker op en helemaal klaar voor het mooie weer (als dat komt…). Ook het woord ‘melon’ vind ik leuk, want ik hou van alles met meloentjes!

Lees ook: Catrice Pret-a-Lumiere

Catrice A gallon of melon

catrice a gallon of melon

Catrice A Gallon of Melon is een hele mooie lichtroze kleur. Deze is écht lichtroze en is niet koraal of oranje. Hij is echt heel lief lichtroze, wat ik altijd wel heel mooi vind. Hij zit in het standaard flesje wat je van Catrice gewend bent en zoals je op de dop kunt zien, heeft hij het brede nieuwe kwastje. Ik vind nog steeds dat Catrice hier goed aan heeft gedaan, want dit kwastje vind ik vele malen beter dan de ‘oude’. Over het kwastje dus meer dan lof.

catrice a gallon of melon
catrice a gallon of melon

Over Catrice a Gallen of Melon ben ik echt te spreken. Eigenlijk was ik bang dat hij niet zo fijn zou lakken, omdat ook dit een wat lichtere nagellak is. Ik heb ervaring met lichtere nagellakken dat de structuur niet zo fijn is en niet lekker lakt. Dat is bij deze dus totaal niet zo. Hij lakt eigenlijk heel erg fijn in combinatie met de kwast. Qua dekking heb je aan twee lagen genoeg en dan dekt hij prima. Met een laag dekt hij net niet helemaal lekker.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

catrice a gallon of melon

Ik ben heel erg tevreden over deze nagellak en raad hem dan ook echt aan. De kleur is fijn, de structuur en kwast is fijn en ja, het is gewoon een hele mooie zomerse nagellak. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten in mijn ogen.

Catrice A Gallon of Melon kun je kopen bij Kruidvat of online bij Kruidvat. Hij kost €2,99 en daarvoor krijg je 10ml aan lak. Daar kun je dus wel even mee vooruit 😉

Lees ook:
Catrice Victorian Poetry nagellak
Catrice Spectra Light nail polish

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook