Action Kiss My Perfect Rosy Lips lipsticks

action kiss my perfect rosy lips lipsticks

Bij Action kwam ik eerder het Action Really truly gorgeous oogschaduw palette tegen en een paar dagen geleden dit Action Kiss my perfect rosy lip lipsticks pakketje. Een leuk aluminium doosje waarin 6x een mini Action lipstick zit. In het schap lag het met de lipsticks zichtbaar zodat je wist wat je kocht en de deksel aan de achterzijde. Ik vond het wel heel erg leuk om mee te nemen en te laten zien op mijn blog. Dit Action Kiss my perfect rosy lips pakketje heeft dus 6 mini lipsticks in 6 verschillende kleuren. De lipsticks hebben helaas geen leuke naam maar alleen #1 #2 en zo verder. Het blik vind ik leuk en heeft een beetje dezelfde uitstraling als het oogschaduw palette. Natuurlijk heb ik foto’s gemaakt met mijn nieuwe Canon 40mm f2.8 lens en ben er super blij mee!

Action Kiss my perfect rosy lips lipsticks

action kiss my perfect rosy lips lipsticks doosje
action kiss my perfect rosy lips lipsticks doosje binnenkant

Als ik zo naar de uitstraling en de inhoud van de Action Kiss my perfect rosy lips lipsticks kijk dan vind ik het echt heel leuk. Ik vind het niet te kinderlijk en ook leuk om ergens neer te zetten of cadeau te doen. Het heeft een leuke uitstraling en is zeker niet saai maar eerder lekker speels. Dat doen ze goed bij Action als je het mij vraagt. De lipsticks zitten stevig vast maar krijg je er ook erg makkelijk uit. Ik hoefde in ieder geval niet veel moeite te doen. Waar de lipsticks inzitten is gewoon karton.

De kleuren lipsticks in het Action Kiss my perfect rosy lips doosje zijn 6 verschillende tinten van heel roze naar best wel donkere tinten. Donkere tinten zou ik niet snel elke dag op doen, maar ik vind ze vaak wel erg mooi. Ik was dan ook benieuwd hoe deze kleuren mij zouden staan. Nu heb ik daar swatches van gemaakt en foto’s van de kleuren op mijn lippen. Ik vind dat toch altijd een dingetje, maar laat het wel graag aan je zien natuurlijk.

action kiss my perfect rosy lips lipsticks allemaal
action kiss my perfect rosy lips lipsticks swatches

Op de boven hierboven zie je de swatches op mijn arm en deze vind ik eerlijk gezegd niet slecht. De kleur komt mooi en echt over en de lipstick lijkt heel lekker romig te zijn van structuur. Op de foto daarboven zie je de volgorde van de lipsticks en in die volgorde heb ik ook de swatches gemaakt. De kleuren op de foto’s komen precies overeen met de kleuren die ze in het echt zijn. Wat ben ik toch blij met mijn lens, haha! Nu het ongemakkelijkste van allemaal; namelijk de foto’s van de lipstick kleuren op mijn lippen. Maar dat hoort er ook bij, dus ik ga ze je laten zien. De foto’s zijn ook weer op volgorde van hierboven.

action kiss my perfect rosy lips lipsticks 1 1
action kiss my perfect rosy lips lipsticks 2
action kiss my perfect rosy lips lipsticks 3
action kiss my perfect rosy lips lipsticks 4
action kiss my perfect rosy lips lipsticks 5
action kiss my perfect rosy lips lipsticks 6

De kleuren vind ik op zich wel leuk, maar niet heel bijzonder. Mijn voorkeur gaat toch wel echt uit naar de wat donkere kleuren die ik op het einde op heb. De eerste vind ik veel te nude en de tweede is, vind ik, wel echt barbie roze wat mij absoluut niet staat. Het aanbrengen gaat fijn want ze voelen vrij romig aan en de dekking is ook niet heel slecht. Zelf ben ik 2 keer over mijn lippen heen gegaan en dan zit de kleur er prima op. Wat mij betreft dus een leuk kitje met mini lipsticks, want ze zijn kleiner van formaat.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

action kiss my perfect rosy lips lipsticks

Ik vind de Action Kiss My Perfect Rosy lips dus wel echt een leuk pakketje met leuke kleuren lipstick. Dat heb ik geloof ik al een paar gezegd in dit artikel, haha! Eigenlijk had ik er ook geen moeite mee dat het kleinere lipsticks waren want ze brachten even makkelijk aan en hielden fijn vast. De pigmentatie vind ik wel oké en met 2 laagjes heb je een mooie kleur op je lippen. Het viel me wel op dat het velletjes iets kan benadrukken dus daar moet je wel rekening mee houden. Voor de feestdagen is dit bijvoorbeeld een heel leuke cadeautje!

Voor dit Action kiss my perfect rosy lips pakketje betaalde ik €4,75 wat ik heel goed betaalbaar vind voor wat je krijgt.

Lees ook:
Action lipstick Max & More
Jeffree Star Gemini
essence velvet matte lipstick unredsistible & fudgy brownies
Hema longer lasting lipstick 06 (dé perfecte rode kleur en houdbaarheid?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *