Accessoires op mijn bureau (IKEA, Hema & Action)

accessoires op mijn bureau

Ik maakte eerder een impressie filmpje met de accessoires die ik op mijn bureau had, maar het leek me leuk om hier ook een artikel van te maken. Mede omdat ik weet dat niet iedereen filmpjes kijkt én het filmpje niet van hoogstaande kwaliteit is. In dit artikel zie je dus foto’s van mijn bureau en de accessoires van o.a. IKEA die ik erop heb staan. Zelf hou ik enorm van gezelligheid in kaarsjes en lekkere geurtjes en dat heb ik kunnen creëren.. een heel fijn plekje om aan te werken. Dat laat ik natuurlijk maar al te graag zien!

hema geurkaars cedar geurstokjes cedar

Allereerst begin ik met mijn favorieten en dat zijn mijn Hema geurkaars in Cedar* en de Hema geurstokjes in Cedar*. Dit is echt mijn meest favoriete geur ooit. Ik heb alles uit die lijn ook. Je kunt mijn review over deze lijn hier lezen. Mocht je deze geur niet kennen, dan zou ik hem even ruiken als je in de Hema bent. Ook heb je de geuren Linnen en Flower. De stokjes vind ik ook gezellig staan.

action geurkaars in blik

Bij Action heb ik al zo vaak geurkaarsen gekocht en deze in blik heb ik ook al vaker gekocht. Dit is de geur ‘flower’, maar eerder had ik ze in een andere geur. Ik weet niet meer precies hoe die heet, maar volgens mij was het een beetje een rokerige geur. Kost ook niet veel. Volgens mij zo’n €0,79 per stuk. Buiten het feit dat de geur lekker is, vind ik de blikjes leuk staan op mijn witte bureau en zo tussen de andere kaarsjes.

hema kaarsjes met quote

Deze kaarsjes heb ik ook gekocht bij Hema*! Ze hebben geen geur, maar ik vond ze vooral zo leuk omdat ze in glazen potjes zitten met een leuke quote op de voorkant. Ik denk dat ik deze potjes ook nog wel ga bewaren op het moment dat de kaarsjes op zijn, omdat ik ze zo leuk vind! Je kunt er verschillende dingen mee doen natuurlijk, alleen wat ik ermee wil gaan doen weet ik nog niet precies, haha. Je hebt er nog meer verschillende van, met verschillende quotes.
Oh ja: je ziet trouwens aan de rechter zijkant Lush Candy Mountain bubble bar! Deze heb ik gekocht, puur en alleen om op mijn bureau te zetten. Hij ziet er niet alleen zo leuk uit met witte, roze en glittertjes, maar de geur is ook mierzoet. Je ruikt af en toe zo’n mierzoete walm. Heerlijk!

action pennenbakjes

Ook kocht ik bij Action deze twee pennenbakjes. Deze waren onder de euro per stuk dus hartstikke leuk en passen bij mijn roze documentenstandaard die je op de achtergrond ziet. Ook kocht ik een setje gekleurde pennen die je erin ziet staan. Je hebt zo’n setje met 10 gekleurde pennen voor geloof ik maar één euro. Leuke toevoeging 🙂 Die pennen in kleur zijn trouwens wel een aanrader! De kleuren zijn leuk en ze schrijven goed. Ik gebruik ze volop.

action engelen beeldjes

Zelf ben ik gek op alles wat met engeltjes te maken heeft. Ik vind dat zo schattig! Bij Action heb je daar echt heel erg veel van, dus laatst nam ik deze ook mee. Het beeldje met ‘love’ erop heb ik al weer een tijdje en de andere drie engeltjes met ‘horen, zien & zwijgen’ heb ik tegelijk met de andere accessoires gekocht bij Action. Volgens mij was dat ook zo rond de euro. Ze zijn zo schattig 🙂

ikea dokument documentenstandaard

Deze documentenstandaard kocht ik bij Ikea en heeft de naam Dokument. Deze was er in roze en zilver, maar ik koos natuurlijk voor de roze. Heel erg handig, want je heb drie van die uitschuifbare laden. Onderin bewaar ik mijn bonnetjes voor de aangiften bij de belasting, de middelste ligt wat post en op de bovenste ligt best wel veel. Mijn visitekaartjes, kitlens, wat contant geld, afstandsbediening van mijn camera en Thierry Mugler Aliën parfum. Een beetje een rommeltje, haha.

action magneet bord

En als laatste kocht ik bij Action dit bord! Er zit een pen bij met een een bepaald soort vloeistof, zes magneetjes en een houder voor de pen. Het bord zelf is van glas. De magneetjes blijven goed zitten, de pen is wel fijn en de houder van de pen zakt soms wat naar beneden, maar dat vind ik niet zo’n probleem. Dit bord was geloof ik tussen de 5 en 10 euro. Best budget en leuk om neer te zetten op het bureau!

Lees ook:
6 manieren om een blogger iets te gunnen
Mijn woonaccessoires en meubels, waar vandaan?
In het Engels bloggen? Eh, no way!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook