Essence Whatever!

essence whatever

Ja hoor, daar zijn we weer! Dit keer met de mooie roze Essence Whatever en deze heb ik iets korter geleden gekocht en is ook gewoon nog verkrijgbaar op dit moment, bij Kruidvat. Het is wederom een roze kleur, licht, maar er zit toch wel iets speciaals aan. Er zit een beetje een parelmoer glans overheen of hele super kleine paarse shimmers. Dat kan ik niet zo goed zien en is op camera ook niet echt vast te leggen. Heel erg jammer want dat is wel echt een toevoeging voor dit lakje.

Lees ook: Essie Status Symbol

Essence Whatever

essence whatever

Eigenlijk kan ik niet meer zeggen dan dat de dekking redelijk goed is, maar je twee laagjes nodig hebt om hem goed te laten dekken. Het kwastje werkt erg fijn en ook de droogtijd is vrij snel, zoals we wel gewend zijn van Essence.

essence whatever
essence whatever

Zoals je ziet is Essence Whatever! een hele lieve roze kleur. Als je in het flesje kijkt zie je dus duidelijk een parelmoer glans of veel paarse shimmers maar dit zie je dus helemaal niet terug op je nagels. Erg jammer. Dat neemt niet weg dat ik dit wel een hele leuke kleur vind om vaak te dragen hoor. Sowieso vind ik roze geweldig, voor als je het nog niet was opgevallen ;)

Essence Whatever! is op dit moment nog in het assortiment van Essence en is Essence the gel polish lijn. Je kunt hem in de winkel van Kruidvat kopen, maar online is hij niet (of tijdelijk) niet verkrijgbaar zoals ik kan zien. Wellicht dat hij daar nog terug komt.

Lees ook:
Essence Loyal Royal nagellak
Catrice Cha-KIRA