Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

6 favoriete beauty & lifestyle items

6 favorieten beauty en lifestyle

Mijn favorieten beauty & lifestyle items heb ik al een tijdje niet laten zien. De hoogste tijd dus! Het zijn een aantal beauty items, maar ook een paar leuke dingen. Hoewel ik weet dat niet iedereen van beauty houdt, hoop ik wel dat je de andere dingen leuk vind! 😉 He zijn items die ik echt net in gebruik heb en al super blij mee ben, maar ook zeker wat items die ik al wat langer gebruik waardoor ik zeker weet dat ze favoriet zijn. Ik ga ze nu aan je laten zien!

Hema it’s my beautiful skin day

hema its my beautiful skin day

Over deze producten heb ik geschreven en daarbij aangegeven dat ik hierdoor mijn foundation ook veel mooier aan kan brengen. De laatste tijd draag ik niet zo vaak meer foundation en toch gebruik ik deze producten met veel liefde. De dag- en nachtcrème spreken voor zich, maar het serum is ook zeker aan te raden! Als je deze op je gezicht smeert voor je dagcrème wordt het mooi egaal gemaakt én heerlijk zacht.
Verkrijgbaar bij Hema.

The Body Shop Shea eau de toilette

the body shop shea eau de toilette

Ah, deze eau de toilette van The Body Shop is zo super lekker! Persoonlijk hou ik altijd wel van wat zwaardere en ‘donkere’ geuren. Deze geur vind ik ook wel een beetje daarbij horen. Ooit kreeg ik een sample van de body butter uit de Shea lijn en ik was direct verkocht aan de geur. Op het moment dat er korting was een aantal maanden geleden kocht ik deze Shea eau de toilette, Shea body scrub en Shea body lotion. Geen slechte koop! Dat zijn producten die ik zeker weer opnieuw ga aanschaffen als ze op zijn.
Verkrijgbaar bij The Body Shop

Dopper met eigen logo*

dopper met eigen logo

Een klein tijdje geleden kreeg ik van een bedrijf de vraag of ik een aantal items wilde uitzoeken waarop ik mijn blog zou willen drukken. Dat had ik nog nooit gedaan, laat staan over nagedacht. De hele website heb ik uitgespit en kon ook gewoon niet kiezen. Wat wilde ik nou écht hebben met mijn logo en dat ik ook nog kon uitdelen? Uiteindelijk kreeg ik maar liefst 10 Doppers opgestuurd, in het paars, met het logo van mijn blog erop. Zo leuk! Eigenlijk heb ik ze allemaal ook alweer vergeven, haha!
Deze kreeg ik toegestuurd van Maxilia. Daar kun je kiezen uit bijvoorbeeld deze Doppers, maar ik heb daar zelf de pennen gekocht die ik heb laten bedrukken! Ook kun je er mokken, notitieboekjes of tasjes laten bedrukken. Of je Dopper bedrukken, dus 😉

Action nagellak remover

action nagellak remover

Dit is eigenlijk de enige nagellak remover die ik op dit moment steeds weer pak. Het is eigenlijk niet een heel bijzonder product. Het is gewoon een nagellak remover in een pot met een spons, je draait je vinger rond en klaar is Kees. Het artikel dat ik over deze nagellak remover van Action schreef kun je hier teruglezen.

Maybeauty moroccan miracle hair serum*

maybeauty miracle hair serum

Dit haar serum kreeg ik toegestuurd en kwam eigenlijk op het juiste moment! Mijn haar had ik net weer beschadigd door het in de krul (permanent) te zetten. Op dat moment kan je haar wel een oppepper gebruiken, geloof me! Deze Maroccan Miracle Hair Serum zou mijn haar zacht, glad en glanzen moeten maken. Dat is op zich best wel wat én iets wat ik niet kan waar maken door mijn krullen. Toch was ik natuurlijk benieuwd of het iets voor mijn krullen en droge haar deed. Het is verrijkt met arganolie dus je zou denken dat het veel verzorging zou moeten geven.
Ik pakte steeds twee pompjes olie en verdeelde dit vooral in de punten van mijn haar. Soms ook de rest, maar dan wordt het al heel gauw vet. Het is absoluut af te raden om dit dan ook bovenop in je haren te doen, bij mij zag dat er niet uit. Of het werkt? Ja en nee. Nee, omdat mijn haar er toch wel heel vet van gaat uit zien en ja, omdat mijn haar toch wel gezonder lijkt. Ik gebruik het evengoed wel heel vaak, het is fijn 🙂
Je kunt dit serum ook kopen met 30% korting via deze link. De korting wordt dan automatisch geactiveerd.

Dit zijn op dit moment echt mijn favorieten! Wat zijn jouw favorieten?
 
* Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk

 

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 7 augustus 2016 / 12:40

  Naar die Hema producten was ik al benieuwd, lijken me erg fijn. Tof ook dat ik nog zo’n mooie dopper krijg. Was het al gelukt er eentje op te sturen? 🙂

 2. 4 augustus 2016 / 16:51

  Je hebt me op een goed idee gebracht! Ik ben gek op de bodyproducten van de Shealijn en ik heb nog nooit serieus overwogen om de geur aan te schaffen. Ik vind dit een heerlijke geur voor de herfst (ach dat is het bijna haha) dus een mooie combi!
  Lees het laatste blogbericht van Natascha – Wat is jouw beautyprobleem?My Profile

 3. 4 augustus 2016 / 14:48

  De serum van de Hema wil ik ook wel proberen! Leuk die gepersonaliseerde Dopper!
  Lees het laatste blogbericht van Darina – Spanish DreamMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   4 augustus 2016 / 11:47

   Het is wel echt heel leuk, omdat je er dan eentje hebt die gepersonaliseerd is 🙂

 4. Danella
  4 augustus 2016 / 07:08

  Wat leuk die gepersonaliseerde Dopper! Hier ook een ‘Dopper-fan’ haha. Ik vind zelf de nagellakremover van de Etos, ook zo’n zelfde potje, heel erg fijn, ruikt ook zo lekker. Voor mij ln haar gebruik ik altijd Biosilkzijde, deze maakt je haar niet vettig, maar wel ontzettend glad en zacht.