Even wat persoonlijks! Baan, uitgaan, blog, enzo.

persoonlijke update

Het is alweer wat rustiger van mijn kant en ik zag in de enquête dat mensen zich dat toch minder leuk vonden. Dat snap ik, maar er zijn wel een aantal redenen waarom dit zo is. Niet alles is even leuk, maar er zijn ook zeker hele leuke dingen! Eigenlijk probeer ik dat op dit moment een beetje te compenseren met elkaar, maar dan offline. Alhoewel ik ook heel graag bezig ben met mijn blog, is dat er dus niet echt van gekomen. Ik ga je even bijpraten over wat er allemaal aan de hand is.

Nog steeds met mijn vader bezig – persoonlijk

Vele weten het al, sommigen niet. Mijn vader zit inmiddels in een verpleeghuis en heeft daar zijn eigen kamertje. Hij krijgt daar 24/7 de zorgt die hij nodig heeft. Omdat ik het eerste aanspreekpunt ben word je vaak gebeld om dingen te regelen. Nieuwe kleren kopen, medicijnen ophalen, andere dingen die hij nodig heeft en ga zo maar door. Ook is er veel administratief te regelen zoals het regelen van bewindvoering, omdat hij zijn eigen administratie niet meer kan bijhouden. Dat is heel heel heel veel werk en we zijn daar nog lang niet mee klaar. Dat vergt dus heel veel tijd, maar het is noodzakelijk. Mijn vader is nog maar 59..

Contract niet verlengd

Hoe blij ik ook was mijn nieuwe baan, kan ik nu helaas alweer zeggen dat mijn contract niet wordt verlengd aan het einde van deze maand. Dat vond ik echt heel erg en kon er ook allemaal nog wel bij. Nu kan ik wel gelukkig zeggen dat ik alweer een nieuwe baan heb! Het is totaal iets anders dan dat ik nu doe. Het is een administratieve functie die ik ga uitvoeren bij een bedrijf bij mij op het dorp. Op zich gunstig, want nu hoef ik maar 10 minuten te fietsen in plaats van anderhalf uur met het openbaar vervoer. Wederom voor 4 dagen, wat ik graag wilde. Dat is dus zeker een positief puntje :)

Op de foto!

Op de bovenste foto kun je al zien dat ik nog meer heb gedaan en dat ik niet heb stilgezeten. Op de eerste foto zie je een collage met 4 foto’s van Cindy en mij. De linker 2 zijn van Kermis Volendam in 2005 en de twee rechter zijn van de Zwarte Cross eind juli dit jaar. Na jaren hebben wij weer eens afgesproken en dat hebben we direct goed gedaan! We sliepen op de Zwarte Cross camping en hebben het vrijdagavond en zaterdag super naar ons zin gehad.

Afgelopen donderdag ging ik geheel ongepland met een andere vriendin naar de kermis in de Middenbeemster, een plaats vlakbij mij. Daar speelde Mooi Wark en ja, dat vind ik nog steeds hartstikke leuk. Helemaal mijn muziek, haha :) De strobalen waren weer lekker aangesleept en we hebben het heel gezellig gehad.

Ik wilde graag pennen met het logo van mijn blog, ook om uit te delen en mee te sturen met een pakketje van bijvoorbeeld een winactie. Omdat ik niet kon kiezen bestelde ik van elk soort 50 pennen. Ze zijn allebei totaal verschillend maar wel enorm leuk. Vind ze ook echt bij mij en mijn blog passen. Wie weet krijg je er nog eens eentje ;)

Ook schreef ik tussendoor wel wat artikelen voor mijn blog, maar helaas dus niet zoveel. Ik heb zo ontzettend veel aan mijn hoofd wat minder leuk is en stress oplevert, dat ik graag gewoon ook offline leuke dingen wilde doen. Dat vind ik belangrijker dan mijn blog (heel eerlijk!). Ik hoop dat het de komende tijd weer wat beter gaan en ik vaker artikelen online kan gooien. Vind het immers nog steeds heel erg leuk om te doen en heb nog tal van leuke spullen liggen waar ik over kan schrijven. Zelf gekocht en opgestuurde spullen van bedrijven.

In de liefde gaat het nog steeds hetzelfde ;) Het is nog steeds leuk, zien elkaar een paar keer in de week en voor nu is dat nog steeds goed. Hopen dat het zo leuk blijft, maar het duurt al vanaf januari, dus best lang ;) voor mijn doen, haha!

En ik sluit af met de foto van een heerlijk glaasje zoete witte wijn dat ik op de kermis in de Beemster dronk donderdag. Hoe graag ik ook naar boerenfeestjes ga en naar boerenmuziek luister.. bier lust ik echt niet en dat vind ik ook écht heel erg vies. Geloof het of niet! :)

Hoop dat ik jullie weer een beetje heb bijgepraat en hopelijk snappen jullie de situatie waarom er zo nu en dan minder online komt. Ik zou het wel erg leuk vinden als jullie de enquete nog invullen. Op die manier weet ik ook een beetje wat jullie wensen zijn en kan ik proberen om daar rekening mee te houden en mijn blog iets aan te passen. Ik heb al wat veranderingen doorgevoerd om het geheel wat rustiger te laten ogen. Hoop dat jullie dit ook fijn vinden :)

Zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

x

Lees ook:
Die stomme dingen die ook jij niet begrijpt
Bikini’s en badpakken in plus size
Lucky List #4
Oral B Pro 700 Cross Action

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *