Zo creëer je meer sfeer in huis & aan de wand!

by Mariska

Wil je je woonkamer, slaapkamer of thuiswerkplek wat opleuken? Dat kan met meubels, maar ook woonaccessoires doen al heel wat voor een ruimte. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een mooie poster aan de muur. Een poster aan de muur is niet alleen hip, het staat ook nog eens hartstikke mooi!

Breng meer sfeer in huis met een poster aan de muur

Een poster aan de muur doet veel voor de sfeer in een ruimte. Zo kun je kiezen voor een industriële poster, of juist voor iets tropisch of moderns. Het brengt niet alleen sfeer, maar ook meer rust in de ruimte en zorgt voor warmte. Heb je veel kale muren in huis? Ga dan voor een grote poster als eyecatcher, of kies voor meerdere kleine posters en maak een collage aan de wand. Je kunt posters tegenwoordig heel makkelijk online bestellen, maar je kunt ook zelf een poster laten bedrukken . Zo heb je iets unieks en persoonlijks aan de muur hangen!

Wanddecoratie voor elke ruimte

Iedere ruimte in huis is geschikt voor wanddecoratie. Heb je een kale muur in de hal? Deze leent zich perfect voor een mooie poster collage. En aan die lege wand boven de bank kun je een grote poster hangen als eyecatcher in de ruimte. Kortom: in iedere ruimte in huis kun je met posters aan de wand meer sfeer creëren.

Poster aan de muur – goedkoop alternatief van het schilderij

Een schilderij is mooi als wanddecoratie, maar niet goedkoop. Een schilderij koop je dus voor de lange termijn, terwijl je smaak ondertussen misschien wel verandert. Posters daarentegen zijn helemaal niet duur en kun je dus gemakkelijk aanpassen wanneer je erop uitgekeken raakt! Kies voor een mooie, kwalitatieve omlijsting die misschien wel wat duurder is. Deze gaan namelijk lang mee, maar zien er luxe uit en zo kun je de poster op elk gewenst moment aanpassen.

Het grote aanbod van posters

Posters zijn te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een mooie foto aan de muur in kleur of zwart wit, maar ook voor bijvoorbeeld abstracte kunst, quotes of illustraties. Zo is er voor ieder wat wils, en weet je zeker dat je ook voor jouw interieur een geschikte poster kunt vinden!

Lees ook:
Liefde voor vintage bordjes (Titanic, James Dean, Rolling Stones)
Alleen maar mooie kunstplanten voor mij en dit is waarom
Op zoek naar het perfecte bureau

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?