Yves Rocher Nuit Vanille eau de toilette

by Mariska

Parfum is een van die dingen waar ik echt niet zonder kan en ik echt elke dag draag. Meer dan make-up. Ik heb al best veel parfums voor mijn doen (geen kasten vol, oké) en nu heb ik Yves Rocher Nuit Vanille ook toegevoegd aan mijn verzameling. Nuit Vanille is een geur die net als Red Apple en Golden Tea uit de kerstcollectie van dit jaar komt. Vanille is een geur dat ik normaal al erg lekker vind en daarom was ik ook benieuwd naar deze geur. Vorig jaar kocht ik een vanille douchegel uit de kerstcollectie en die is goddelijk en gebruik hem nog steeds. Het is vanille met een zoete geur erin, lastig uit te leggen :) Natuurlijk wil ik dit soort dingen heel erg graag delen op mijn blog en daarom is hier de review van Yves Rocher Nuit Vanille, de eau de toilette.

Lees ook: La Nuit Tresor Lancome eau de parfum

Kies uit 4 gratis geschenken bij jouw bestelling

Een vleugje omhullende Vanille wordt omgeven door geurnoten van citrusfruit. Nuit Vanille is een houtachtig, vanilleachtig parfum, met Bergamot, Jasmijnbloesem, Vanille en Cederhout.
Het droomparfum voor een zwoele nacht onder de sterrenhemel.

Yves Rocher Nuit Vanille eau de toilette

yves rocher nuit vanille eau de toilette

De eau de toilette van Yves Rocher zit in een vrij simpel flesje, heeft een hele simpele dop en de opdruk is ook niet heel bijzonder te noemen. Dit heb ik weleens leuker meegemaakt. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de geur en of deze lang blijft hangen en niet perse om de uitstraling van het flesje. Al wil het oog natuurlijk ook wat :) Dit flesje eau de toilette heeft 100ml aan geur wat wel aan de pittige kant is als je het mij vraagt. Je kunt er toch vaak erg lang mee doen. Op het moment dat hij binnen kwam trok ik het doosje open en spoot hem rijkelijk op omdat ik weleens in het echt wilde ruiken hoe die is. Als hij net zo als de douchegel zou raken zou ik best wel in de hemel zijn. En ja, hoe is ‘ie?

yves rocher nuit vanille eau de toilette

Yves Rocher Nuit Vanille zou dus een ideale geur zijn voor een ‘beautiful starry night’. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Ik vind de geur echt heel erg lekker ruiken. Zoals in de naam en de geurnoten wordt omschreven is het hoofdzakelijk natuurlijk de vanille die je ruikt maar ook de wat zoete en frisse geur ernaast. Dat maakt het echt wel een lekkere warme vanillegeur die zeker geschikt is voor de koude dagen. Het is echt zo’n geur die je alleen draagt als het koud is buiten en je het liefst lekker omringd door geurkaarsen onder een deken op de bank wilt zitten. Bij een eau de toilette ben ik altijd wel bang dat hij niet zo erg lang blijft hangen en je meerdere keren per dag moet bij spuiten.

yves rocher nuit vanille eau de toilette

En dat laatste is helaas wel een beetje zo. Yves Rocher Nuit Vanille is echt een heerlijke geur en je blijft hem ook wel even ruiken, maar je moet hem toch wel meerdere keren per dag bij spuiten om de geur te blijven ruiken. De vanille douchegel die ik heb ruikt hier toch wel grotendeels naar, dus ik kan het op die manier wel beter opbouwen. Als je namelijk de douchegel gebruikt en die geur blijft goed hangen en de eau de toilette eroverheen spuit dan wordt het opgebouwd en blijft het vaak wat langer hangen. Dat werkt ook zo met body lotion. Het was te verwachten omdat het een eau de toilette is, maar toch vind ik het wel heel erg jammer dat ik hem vaker moet opspuiten.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

De geur vind ik dus erg lekker en heb hem al op sinds ik hem heb ontvangen een aantal dagen geleden. Ik neem het maar voor lief dat ik hem vaker moet opspuiten, mede omdat de prijs ook niet heel erg hoog vind. Dat is natuurlijk persoonlijk omdat de een er wat meer aan wil uitgeven dan de ander. Deze Yves Rocher Nuit Vanille eau de toilette bevat 100ml aan product en kost €16,90 wat ik een prima prijs vind en het daarom wat minder vervelend vind dat ik hem vaker moet opspuiten.

Yves Rocher Nuit Vanille heeft verschillende producten in deze lijn zitten, waaronder een geurkaars, douche olie en geschenksets.

Lees ook:
Yves Rocher comme une Evidence eau de parfum
Ted Baker Ella eau de toilette review
Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?