3x Chestnut Hill waxmelts review

chestnut hill waxmelts

Onlangs heb ik met een vriendin een bezoekje gebracht aan Kadoshop de Duizendpoot in Wijk en Aalburg. Voor ons anderhalf uur rijden maar het was meer dan de moeite waard. Ik ben gek van waxmelts en Chestnut Hill waxmelts kende ik nog niet. Nooit van gehoord, nooit iets over gelezen en nooit iets van geroken. In de winkel zag ik dit merk dus voor het eerst maar ik was wel direct enorm enthousiast.

Chestnut Hill waxmelts

Zoals je misschien al had verwacht (aan de titel te lezen) heb ik wat Chestnut Hill waxmelts meegenomen. Er was een ruime keuze aan geuren en dan is het moeilijk om te kiezen. Ik had er met gemak honderden euro’s uit kunnen geven maar ik wist me te beheersen haha. Elke verpakking bevat 6 blokjes die je per stuk kunt branden. Maar welke waxmelts van dit merk heb ik meegenomen?

Chestnut Hill Campfire

De naam Campfire zegt het al en je ziet het ook wel aan het plaatje. Deze Chestnut waxmelt zou moeten ruiken naar een kampvuur. En dat ruikt hij ook! Zelf vind ik het echt heerlijk en lijkt het net of je op een koele zomeravond met zijn allen rondom het vuur zit. Echt zo’n gezellige geur.

Melon Ball

Alles wat naar meloen ruikt of smaakt is hemels vind ik. Deze kon ik dan ook niet laten liggen. Er waren van verschillende merken verschillende meloengeuren en deze vond ik het lekkerste. Een hele softe, zomerse mix van allerlei meloensoorten. Zó lekker! Maar meer dus een geur voor de zonnige dagen.

Fresh Cut Grass

De naam zegt het bij deze natuurlijk ook al; vers gemaaid gras. Er is bijna geen geur dat ik lekkerder vind dat vers gemaaid gras. Heerlijk en kan er echt van genieten. Ging weleens met mijn broertje en vader mee op de trekker als zij gras gingen maaien bij de boeren. Enorm lekker en ook weer zo’n lente- en zomergeur vind ik. Deze ruikt vrij sterk, is fris en ruikt dus naar gras.

Van het merk Chestnut Hill wil ik dus zeker meer geuren proberen en ik raad ze ook aan als je van de sterkere geparfumeerde geuren houdt. Mocht je toch liever van geurkaarsen houden, dan zijn er ook de Chestnut Hill geurkaarsen te verkrijgen. En die geurkaarsen zien er zó leuk uit :) Dit merk is te koop bij Kadoshop de Duizendpoot.

Houdt jij van waxmelts?

Lees ook:
ME&MATS Love Galaxy collectie, leuke gifts en cadeaus
Kruidvat eau de toilette Happy Tangerine – the master perfumer
Woodwick waxmelts, mijn favorieten!