Vrijgezel zijn is niet saai, en dit is waarom!

vrijgezel zijn

Vrijgezel zijn schrikt sommige mensen af en in mijn omgeving heb ik dan ook mensen die niet vrijgezel kunnen zijn. Of ik heb wel meegemaakt dat iemand een lange relatie heeft, dat gaat vervolgens uit en binnen no-time hebben zij weer een andere relatie. Puur en alleen omdat ze niet alleen kunnen zijn. Maar vrijgezel zijn is helemaal niet saai, zo spreek ik uit ervaring 🙂

Vrijgezel zijn is zeker niet saai!

Al jaren ben ik vrijgezel op hier en daar een scharrel na. Vind ik het erg? Nee, absoluut niet. Sterker nog: ik vind het heerlijk om vrijgezel te zijn. En waarom is het niet saai? In mijn ogen om de volgende redenen:

Vrijheid

Vrijheid staat bij mij zo hoog in het vaandel, eigenlijk dus het allerhoogste. De afgelopen jaren heb ik echt geleerd wat vrijheid betekent en wat ik daarmee kan doen. Dus ja, vrijgezel zijn is op dit vlak echt super fijn! Een goed voorbeeld is nu de caravan die ik heb gekregen op de camping. Binnenkort gaan we weer (en daarna ik alleen natuurlijk) en kan zelf bepalen wanneer en hoe lang ik ga, mits mijn werk dat natuurlijk toelaat. Zo’n fijn idee.

En dan nog over de concerten in Duitsland nog maar niet te spreken. In de auto en hup naar een concert, hotel of een ander land 🙂

Geen verantwoording afleggen

Nog zo’n ding die misschien wel onder het kopje vrijheid geplaatst kan worden is dat je geen verantwoording hoeft af te leggen. Dat vind ik sowieso al een ding altijd en nu bepaal ik lekker alles zelf. Al eet ik 5 dagen achter elkaar pizza. Bij wijze van spreken dan 🙂

Als ik hem eens flink uit mijn broek wil laten hangen en ik koop iets duurs, dan hoef ik geen verantwoording af te leggen. Ik hoef niet uit te leggen waarom ik dat heb gekocht of dat heb gedaan. Heb er zelf voor gewerkt en mag het lekker zelf uitgeven ook.

De spanning in bed?

Als vrijgezel kan ik me voorstellen dat je de spanning in bed zou kunnen gaan missen met een partner. Ook het hele spel eromheen en de spanning. Ineens spontaan een leuke catsuit aantrekken bijvoorbeeld of andere spannende lingerie. Maar de spanning hoeft zeker niet helemaal weg te zijn als je alleen bent. Vrijgezel zijn heeft zo ook zijn voordelen namelijk. Je kunt kiezen voor een vibrator of iets anders dat bij je past, maar ook een vaste bedpartner als je dat zou willen.

Heb jij liever een relatie of ben je liever vrijgezel?

Lees ook:
Opfleuren van je tuin met tuintafel in tijden van corona
Mijn zelfgemaakte Lightroom preset te koop + webshop
Wat ik verwacht in een relatie

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook