Vlekkeloos de lente in met Self Tan producten van Kruidvat

Solait Self Tan Face Overnight Tan Mask - tube Kruidvat

They told me I could be anything. So I decided to be tanned. Help jezelf een handje met de Kruidvat zelfbruiningsproducten om de melkflessen te doen verdwijnen. In de overgang van de winter naar de lente kunnen we vaak wel wat hulp gebruiken om een mooi kleurtje te krijgen en houden. Kruidvat’s self tan producten bieden de helpende hand!

Lees ook: Action Kiss My Perfect Rosy Lips lipsticks

Kruidvat Solait Self Tan Tissues

Solait Self Tan Tissues Kruidvat

Trakteer jezelf op een mooie bruine teint zonder zon of zonnebank met de Kruidvat Solait Self Tan Tissues. Deze zelfbruinende tissues geven een natuurlijke bruine teint aan je
gezicht, hals, decolleté, armen en benen, wel drie dagen lang! De tissues bevatten vitamine E, die je huid verzacht en tevens het huidverouderingsproces tegengaat. Door het kleine formaat zijn de tissues ook gemakkelijk mee te nemen. De natuurlijke bruine teint is na een paar uur zichtbaar. Voor een donkerdere teint herhaal je de behandeling na drie uur met een nieuwe tissue. De tissues zijn geschikt voor alle huidtypen.

Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Milk

Solait Self Tan Bronzing Milk en cream Kruidvat

Met de Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Milk zorg je voor een natuurlijke gebronsde teint. De verzorgende melk bevat walnootolie, sheabutter en vitamine E, die de huid hydrateren en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en uitdroging. Scrub de huid voor gebruik om het egale effect te bevorderen. De natuurlijke bruine teint wordt enkele uren na gebruik zichtbaar. Vermijd contact met (bad)kleding en ogen direct na gebruik. Ben je meer fan van een crème in plaats van milk? Probeer dan de Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Crème. Dit product bevat dezelfde ingrediënten als de milk variant alleen is de substantie anders.

Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse

Solait Self Tan Instant Bronzing Lotion en mousse kruidvat

Zorg het hele jaar door voor een natuurlijk gebruinde teint met de Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse. Dankzij de unieke afwasbare kleurfilm krijgt de huid direct een zichtbare bruine kleur, waardoor geen plekje wordt vergeten en vlekken of strepen worden voorkomen. Binnen vier tot zes uur ontwikkelt zich het uiteindelijke resultaat. De mousse is verrijkt met olijfolie en glycerine, die de huid hydrateren en voor een langdurig resultaat zorgen. Gebruik je liever een lotion? Dan kun je de Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion proberen, met dezelfde unieke afwasbare kleurfilm.

Kruidvat Solait Self Tan Overnight Tan Mask

Het Kruidvat Solait Self Tan Overnight Tan Mask is speciaal ontwikkeld voor je gezicht, hals en decolleté en is verrijkt met een heerlijke tropische geur. Dit masker breng je voor het slapen gaan gelijkmatig aan op een gereinigde gezichtshuid. Vermijd hierbij wel kleding, de haaraanzet, ogen en wenkbrauwen en vergeet niet om de handen te wassen na gebruik. Na enkele uren heeft je huid een natuurlijke bruine teint. Wil je een diepere bruine teint? Gebruik het masker de volgende nacht en herhaal tot de gewenste kleur is bereikt.
Let op: deze zelfbruiningsproducten bieden geen bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Verkrijgbaarheid & prijs

Kruidvat Solait Self Tan Tissues € 0,99
Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Milk € 3,99
Kruidvat Solait Self Tan Bronzing Crème € 3,99
Kruidvat Solait Instant Self Tan Mousse € 4,49
Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion € 4,49
Kruidvat Solait Self Tan Overnight Tan Mask € 4,49
De Kruidvat self tan producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl.

Lees ook:
Faces of L.O.V exclusive collection
Remington Keratin Protect collectie – handig voor kerst
OPI Disney The Nutcracker and the Four Realms Collection