OPI Disney The Nutcracker and the Four Realms Collection

opi disney the nutcracker

Geef dit jaar het perfecte cadeau tijdens de feestdagen met de weelderige kleuren uit de OPI Disney The Nutcracker and The Four Realms collectie. Met 12 beperkt verkrijgbare kleuren, plus 3 perfect matchende glitters creëer je de allermooiste feestlooks! Dit is ook weer een hele leuke collectie en zeker nog als je ook van Disney houdt. Wat het leuke aan deze collectie is, is dat er verschillende mini packs verkrijgbaar zijn én een kalender met 25 lakjes erin :) Dus inderdaad, ideaal voor de kerst!

OPI Disney The Nutcracker

OPI Disney The Nutcracker 4 pack mini

Geïnspireerd door Disney’s verfilming van het klassieke verhaal en meeslepende avontuur The Nutcracker and The Four Realms, zijn er kleuren die verwijzen naar suikerzoete lekkernijen, delicate bloementinten, levendige kleuren die passen bij de vintage speelgoedsoldatenkostuums uit de film, maar ook koele ijs- en blauwtinten die hinten naar een sprookjesachtig winterwonderland.

“Deze collectie heeft voor ieder wat wils met lichte, winterse kleuren en volle, diepe kleuren,“ aldus OPI Co-Founder en Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann. “De beelden in deze film zijn spectaculair en om al deze pracht en praal te benadrukken, hebben we aan de collectie van 12 nog eens 3 glitters toegevoegd in zilver, goud en rosé, die je op de natuurlijke nagel kan lakken voor een feestelijk accent, of juist over een andere kleur kan aanbrengen voor een meerdimensionaal glamoureffect.”

Disney’s The Nutcracker and The Four Realms draait vanaf 1 november 2018 in de bioscoop.

De gehele OPI Disney The Nutcracker collectie van 12 kleuren én 3 glitters is VERKRIJGBAAR VANAF 1 NOVEMBER 2018 in Infinite Shine en GelColor. Daarnaast zijn er verschillende varianten mini packs verkrijgbaar in nagellak en Infinite Shine.

OPI Disney The Nutcracker 10 pack mini
OPI Disney The Nutcracker 10 pack mini
OPI Disney The Nutcracker 10 pack mini
OPI Disney The Nutcracker 4 pack mini 1

Info, prijzen en verkrijgbaarheid

OPI Infinite Shine No-Light Gel Lacquers 15ml € 18,95 per stuk
Mini pack, diverse varianten vanaf € 19,95

OPI koop je onder andere bij Bol.com , OPI.nl en Douglas.

Lees ook:
Catrice infinite shine lipgloss Pink Twice
Sex and the City parfum – By Night
Starskin VIP The Gold Mask (luxe!) review
Mijn kerst dit jaar, wat heb ik gedaan?

Geverifieerd door MonsterInsights