Versace Yellow Diamond Intense eau de parfum

by Mariska

Versace Yellow Diamond Intense eau de parfum heb ik ook kunnen toevoegen aan mijn Versace Crystal familie. Ik zag dat deze variant er was en ziet er zo zomers uit dat ik hem wilde. In dit artikel vertel ik je meer over Versace Yellow Diamond Intense. Ik zie dat hij niet overal meer verkrijgbaar is, maar dus wel bij Notino, die ik ook heb gelinkt in het begin van het artikel. Mocht je geïnteresseerd zijn is het wel fijn dat je weet waar je het kunt kopen :) Laten we kijken naar dit zonnige parfum!

Lees ook: Versace Crystal Noir eau de parfum en Versace Bright Crystal absolu review

Versace Yellow Diamond Intense

versace yellow diamond intense

Yellow Diamond Intense van Versace is een Bloemige geur voor dames. Yellow Diamond Intense werd uitgebracht in 2014. Topnoten zijn Citroen, Peer, Neroli (Oranjebloesem) en Bergamot; hartnoten zijn Oranjebloesem, Fresia, Schijnhulst (Osmanthus) en Jasmijn; Basisnoten zijn Guaiac hout, Muskus, Amber en Benzoine.

De eau de parfum voor vrouwen Versace Yellow Diamond Intense werd in 2014 gelanceerd als intensere, geperfectioneerde versie van de geur Versace Yellow Diamond uit het jaar 2011. En zoals we van het merk Versace gewend zijn, verenigt deze eau de parfum elegantie, een druppel extravagantie en een flinke portie luxe.

De flacon van Yellow Diamond Intense vind ik dus precies weer passen tussen de rest van de ‘Crystals’. Deze flacon is geel en dat laat al zien dat je een citrusgeur kunt verwachten. Tenminste, zo zo ik het. Het bovenste stukje heb ik van de website Fragrantica en daar zie je al dat het een echte citrusgeur is. Lekker! Een citrusgeur draag ik zelf het liefste als het echt mooi weer is en warm, de zon lekker schijnt en je lekker buiten bent. Dat is bij deze geur ook zo.

Het is een eau de parfum en dan een intense versie. Zelf kies ik daar vaak voor, omdat ik de geur graag blijf ruiken, haha. Voor iedereen is dat natuurlijk verschillend, maar ik kan je wel vertellen dat deze geur erg goed aanwezig is en de houdbaarheid ook goed is. In principe hoef ik hem niet bij te spuiten gedurende de dag, omdat ‘het scherpe randje’ van citrus wel blijft. Niet op een vervelende manier, gewoon op de achtergrond als de geur vervaagd. Maar je ruikt hem dan nog wel en dat is fijn!

Ik zou hem aanraden als je van dit soort geuren houdt of gewoon je verzameling compleet wilt maken. Dit parfum is o.a. nog verkrijgbaar bij Notino en voor €30 heb je een flacon van 30ml te pakken. Goede prijs!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?