Kruidvat nagellak high gloss (4 kleuren swatches!)

by Mariska

Kruidvat heeft sinds kort geleden zelf nagellak uitgebracht onder het Kruidvat merk. Echte Kruidvat nagellak is dus nu een feit. Ik kreeg een pakketje opgestuurd met daarin 4 kleuren uit deze Kruidvat nagellak collectie en die wil ik aan je laten zien en mijn bevindingen delen. In totaal zijn er 9 kleuren beschikbaar en kosten de flesjes €3,49 per stuk. Lekker betaalbaar dus! De 4 kleuren die ik heb zie je verderop in dit artikel!

Lees ook: Alle essence pretty fast nagellak swatches

Kruidvat nagellak high gloss

kruidvat nagellak high gloss

Langdurig mooie verzorgde nagels en 77% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
Kruidvat High Gloss Nail Color bevat een hoog aandeel natuurlijke ingrediënten met behoud van de kwaliteit die we kennen van traditionele nagellak. 77% van de ingrediënten heeft een natuurlijke oorsprong, waarvan 83% biologisch is. Denk aan ingrediënten als aardappel, tarwe en suikerriet uit plantaardige biomassa. De biotechnologie die voortkomt uit het gebruik van de natuurlijke ingrediënten is een groener proces, welke de ecologische voetafdruk bij het produceren van de High Gloss Nail Color aanzienlijk verkleint. Verder bevat de High Gloss Nail Color biokeramisch poeder van marine oorsprong, welke rijk is aan mineralen (calcium en magnesium) en sporen elementen die zorgen voor sterkere en langdurig gelakte nagels.

Dit zijn de 4 kleuren die ik heb ontvangen en dat zijn van boven naar beneden:

  • 200 palm leaves
  • 180 spring papaya
  • 070 sweet ’n shy
  • 160 red fury
  • 020 vanilla sorbet (niet op de foto)
  • 190 pink peacock (niet op de foto)
  • 060 timeless nude (niet op de foto)
  • 230 marine girl (niet op de foto)
  • 240 black hero (niet op de foto)

Laten we kijken naar de swatches!

200 palm leaves

kruidvat nagellak palm leaves

Palm Leaves vind ik een mooi kleurtje. Al doet het me een beetje denken aan de herfst. Ik vind het een leuke toevoeging, lakt fijn en een laagje dekt wel voldoende, vind ik. Op de foto draag ik er 2.

180 spring papaya

kruidvat nagellak spring papaya

Spring Papaya is een heerlijk lente-achtig en zomers kleurtje voor op je nagels. Beetje zalm, roze, oranje. Het is net hoe je het bekijkt. Ook deze dekt wel goed moet ik zeggen. Op de foto heb ik 2 laagjes.

070 sweet ’n shy

kruidvat nagellak sweet n shy

Uit deze Kruidvat nagellak lijn is Sweet ’n Shy mijn favoriet. Ik vind het een heel mooi paars/taupe kleur. Iets donkerder dan een nude kleurtje, maar wel een mooi verzorgd kleurtje zonder al teveel poespas. Hier draag ik 2 laagjes van.

160 red fury

kruidvat nagellak red fury

Rood is normaal mijn favoriet en ik vind Red Fury ook zeker mooi. Maar uit deze lijn heb ik een andere kleur als favoriet gekozen. Deze rode nagellak van Kruidvat dekt ook verrassend goed in een enkele laag. Op de foto draag ik ook maar 1 laagje.

Ze dekken goed en brengen fijn aan. De finish is een mooie high gloss zoals de naam al zegt. De nagellak van Kruidvat is tevens ook vegan. Een record houdbaarheid, zoals ze beloven, kan ik (nog) niet beamen. Bij mij is het wel al iets beschadigd na een paar dagen. Dan heb ik ook geen base coat en top coat gebruikt. Of het de €3,49 waard is? Ik vind van wel!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?