Armani Si Passione Intense exclusieve editie 2020

SÌ PASSIONE EXCLUSIVE EDITION 2020 nieuw

Sì is meer dan een parfum; het is zowel een filosofie als een eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid. Sì, voor het eerst in 2013 geïntroduceerd met Sì EAU DE PARFUM , moedigt alle vrouwen aan om hun leven gepassioneerd te leven. Armani Si Passione werd in 2018 geïntroduceerd als een onbevreesde, uitdagende interpretatie van de Sì EAU DE PARFUM. En dit jaar introduceert Giorgio Armani een nieuwe, exclusieve flacon voor Sì PASSIONE met een elegante, metallic variant op de donkerrode kleur van de oorspronkelijke Armani Sì Passione flacon.

Lees ook: 3 simpele ‘cadeaus’ voor elk moment

Si Passione – Een nieuwe indrukwekkende flacon

De Sì PASSIONE Exclusieve Editie 2020 heeft dezelfde verfijnde rondingen als de Sì flacon voor een elegant silhouet maar is eveneens voorzien van een nieuwe gewaagde look: een metallic variatie op het iconische rood van de Sì PASSIONE flacon. “Rood als een teken van vitaliteit; rood als een signaal voor passie. Rood om je voorspoed te wensen.” Giorgio Armani. De flacon glinstert door een metallic rood gelakte binnenkant, in de flacon, terwijl de buitenste laag van de flacon is voorzien van een doorschijnende rode kleuring, waardoor de tint nog eens extra geïntensifieerd wordt. Door dit uitbundige effect wordt zowel de zwarte densiteit van de dop als de goudkleurige belettering op de flacon nog eens extra versterkt. De verpakking heeft eveneens een nieuw uiterlijk; een roodkleurige metallic finish en letters in goud afgedrukt weerspiegelen een fusie van tijdloze elegantie met innovatieve technieken.

Een uitdagende sensuele geur

De Sì PASSIONE Exclusieve Editie 2020 bevat de Sì PASSIONE geur, gecomponeerd door parfumeur Julie Massé (MANE). Deze geur speelt met de dualiteit tussen een stralende look en sensualiteit om een uitdagende, zelfverzekerde vrouwelijkheid over te brengen. Armani Sì PASSIONE is ook verrijkt met het signatuur van alle Sì geuren, de zwarte bessen Jungle Essence nectar, en fuseert met een krachtige geurnoot van sprankelende peer. De geur opent met facetten van kruidige roze peper, peer en de zwarte bessen Jungle Essence nectar, met een hart waarin rozen, verslavende heliotroop en het verhelderende en intense absolute van jasmijn gecombineerd zijn. In de basis van de parfumcompositie zijn geurnoten van cederhout en amberachtige, houtachtige orcanox toegevoegd, dat deze onderscheidende geur een bepaalde rijkheid en meer karakter geeft. Door een gewaagde uiting van emoties op te roepen brengt Sì PASSIONE een pure, levendige passie over, die nu ook in een nieuwe hoogglanzende variant voor 2020 wordt uitgebracht.

Armani SÌ PASSIONE EXCLUSIVE EDITION 2020 50ml € 100,00