Tuin update: lampjes in de tuin en de schutting staat

lampjes in de tuin

Zo, na de lastige week vorige week, is er zeker wel wat veranderd aan mijn tuin. Een aantal dagen was ik niet thuis in verband met mijn vader, maar ik had lieve buren die mijn tuin toch een groot deel hebben aangepakt. Een schutting had ik besteld en was ineens gearriveerd en ik wilde nog lampjes voor in de tuin.Dat heb ik ook maar direct gekocht om het geheel zo snel mogelijk af te maken. Dus, ik heb een tuin update van hoe mijn tuin nu is, inclusief de lampjes in de tuin!

Schutting en lampjes in de tuin

Op het moment dat ik niet thuis was hebben mijn buurtjes mijn tuin onkruidvrij gemaakt en de dag erna de schutting geplaatst. Ik ben er zo ontzettend blij mee, het gevoel dat niet meer iedereen zo naar binnen kijkt. En om de boel op te vrolijken heb ik ook nog lampjes voor in de tuin gekocht en die daar geplaatst.

Alle lampjes werken op zonne-energie dus worden gedurende de dag opgeladen. Inmiddels heb ik ook nog 3 rotsblok-achtige lampjes in de tuin neergezet wat het geheel afmaakt. Ook had ik nog een bordje van mijn vakantie in Ibiza uit 2018 en een leuke hanger met schelpen die ik heb opgehangen. Maakt het enorm gezellig zo en zeker als het donker is :)

Eigenlijk wilde ik op de plekken waar nu grond ligt iets van grind neerleggen. Maar grind gaat ook weer verkleuren dus uiteindelijk gekozen voor kokos snippers. Die heb ik goedkoop op de kop getikt en maakt het ook wel wat gezelliger. Je krijgt dan een soort bospad idee. Heeft mijn kat ook weer wat te graven :)

Wat ik nu nog wil in de tuin

verasol tuinkamer

Er zijn natuurlijk naast de lampjes in mijn tuin nog wel een aantal zaken die ik graag zou willen hebben. Een overkapping van Verasol bijvoorbeeld. Niet alleen om lekker te zitten als het bijvoorbeeld regent maar wel warm is, maar ook om spullen op te bergen zodat deze niet nat worden. Hoe gezellig is het naast de lampjes die in de tuin staan, ook nog tikkende regen op een overkapping? Een overkapping is dus heel gezellig maar ook erg handig. Je investeert wat maar hebt er jarenlang plezier en profijt van. Daarnaast zijn overkappingen in hout beschikbaar, maar ook zoals bovenstaande afbeelding als tuinkamer met veel glas.

Naast een overkapping wil ik ook heel graag nog iets als een vuurkorf(je), naast de aanwezige lampjes in mijn tuin. Het lijkt me zo enorm gezellig om in de zomer (of de iets koudere maanden) lekker bij een vuurtje te zitten. Vind dat ook altijd zo lekker ruiken dat brandende hout :)

Tot zover mijn huidige tuin update, wellicht komt er nog een volgende!

Lees ook:
Op zoek naar thuiswerk? Dit zijn je opties, inclusief 18+
Narciso Rodriguez eau de parfum voor haar review
Lente inspiratie voor de tuin en wat ik wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *