In lingerie op de foto, ik deed het met een boodschap

in lingerie op de foto met een boodschap

Gisteren ging ik in lingerie op de foto. Iets wat ik normaal absoluut niet snel zou doen, maar nadat ik eerder al een statement had gemaakt in bh vond ik dit ook wel een soort van overwinning. En niet alleen voor mezelf ging ik in lingerie op de foto, ik vind dat het een boodschap moet uitdragen en dat zette ik er ook bij. Kreeg ook lieve berichtjes van mensen via WhatsApp wat ik nooit verwacht had en via social media.

In lingerie op de foto en de boodschap

Via Instagram deelde ik de foto’s en ook op Facebook, zowel mijn persoonlijke Facebook account als mijn blog Facebookpagina. Het is een boodschap die ik zo breed mogelijk (ook aan bekenden van mij) wil laten zien. In lingerie op de foto vind ik wel echt eng en is ver buiten mijn comfortzone. Ook ik heb echt onzekerheden, al lijkt dat misschien niet zo op de foto. Dit lingerie en de mooie bordeauxrode badjas zijn van Hunkemöller .

Dit bericht bekijken op Instagram

Onzekerheden, ook ik heb ze maar het is niets om je voor te schamen. Je kunt het nooit perfect doen voor iedereen want iedereen heeft een andere definitie van het woord ‘perfect’. . . Mensen durven zich soms niet in lingerie te laten zien maar wel in bikini. En wat is nu eigenlijk het verschil? Je ziet hetzelfde. . . In deze foto’s ben ik heel erg ver uit m’n comfortzone maar de boodschap die ik wil overdragen is dat iedereen mooi is. Of je slank of voller bent, littekens hebt of niet, het doet er niet toe. Zo lang jij blij en gelukkig bent is dat wat telt ❤️ . . En ook deze foto’s helpen mij weer een stuk over mijn onzekerheid heen. Rood is een van m’n lievelingskleuren en straalt kracht uit ❤️ . . . . . . #lingerie #portraitphotography #portrait #redcolor #burgundy #bodypositivity #hunkemöller #discoverunder5k #discoverunder10k #discoverunder2k #selfcare #bodypositivemovement #bodypositivityforall #thisisme #womanpower #onzekerheid #insecure #memyselfandi #memyself #brownhair #blueeyes

Een bericht gedeeld door Mariska Groot (@doormariska) op

De bovenstaande foto’s postte ik gisteren op alle accounts. Ik wilde het wel op een nette manier in beeld brengen en niet zomaar ergens halfnaakt. De foto’s heb ik gemaakt met mijn iPhone en ook ietwat bewerkt qua belichting. Ben er best trots op dat ik dit heb gedurfd en ook heb durven posten. Het is best wel eng kan ik je zeggen.

De boodschap

De boodschap die ik wil uitdragen met deze foto’s is dat iedereen mooi is ongeacht of je nu slank, vol, donker, blank of rood bent. Als ik mezelf op een foto zie vind ik soms ook dat er wel kilo’s af mogen en van kledingmaat 44 naar kledingmaat 38 moet gaan. Maar waarom eigenlijk? Iedereen is uniek en het woord ‘perfect’ heeft voor iedereen een andere betekenis. In lingerie op de foto kan mooi zijn en stijlvol. Niet iedereen houdt van bruin haar, blond haar, slanke personen of vollere personen. Het verschilt per persoon en daarom is iedereen ook mooi zoals hij of zij is.

In lingerie op de foto vind ik dus enorm eng, maar de boodschap wil ik op deze manier uitdragen!

Deze items vind ik prachtig die ik aantrok voor de foto’s, maar bij Hunkemoller is er ook prachtige nachtmode en mooie pyjama’s.

Lees ook:
Badpakken en bikini’s voor een maatje meer
Narciso Rodriguez eau de parfum voor haar review
Collistar Volume Unico mascara review