H&M Beach Bunny

by Mariska

En hier gaan we weer met een prachtige lak van de H&M! Dit keer is het H&M Beach Bunny, welke een mooie roze / koraalkleur is. In sommige lichtvallen is hij ook wel iets meer oranje lijkt wel. Wederom een mooi kleurtje dat wel echt opvalt en misschien zelfs wel een beetje van je nagels afknalt. De naam vind ik erg leuk gekozen, trouwens. Alhoewel ik bijna alles met het woord ‘bunny’ erin leuk vind door mijn Playboy bunny verslaving ;) Anyway, deze lak is leuk! De bovenstaande foto bevestigd maar weer even dat ik verliefd ben op mijn 50mm f1.8 lens door de wazige achtergrond.

Lees ook: P2 Techno chrome polish 030 Bronze Cut & 040 Pink Spark

H&M Beach Bunny

h&m beach bunny

H&M Beach Bunny heeft naast de schattige naam, ook een hele mooie kleur. Zelf kies ik op zich niet snel voor dit soort kleurtjes maar naar deze was ik wel benieuwd geraakt. Het is een roze / koraal kleur die soms, heel soms, net wat oranje lijkt. Oranje is namelijk een kleur die ik niet zou kiezen om te dragen op mijn nagels. Niet mijn ding. Maar H&M Beach Bunny is dus anders en vind ik wel mooi. Ik denk dat dit komt omdat een mengeling is van koraal en roze. Dat vind ik dan wel weer mooi. En hij is heel erg opvallend, wat ik persoonlijk ook altijd wel mooi vind.

h&m beach bunny
h&m beach bunny

Dit lakje dekt niet in een laagje en hier heb je er zeker weten twee van nodig. De droogtijd en het product zelf zijn prima te vergelijken met de andere lakjes van H&M ; goed dus. Je kunt al vrij snel een tweede laagje op je nagels smeren. Ook op dit flesje vind je een stickertje met in gouden letters de naam van de lak erop en zit er 8ml lak in het potje. Daar kun je dus best wel eventjes mee doen!

Lees ook:
Essence Need your love & Plump power
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?