Stalraam kopen voor interieur update

stalraam

Een stalraam is iets wat je niet heel er vaak ziet in interieur, behalve in een koeienstal of een andere stal waar dieren in staan. Het is ook een beetje ouderwets, maar dat maakt het zeker niet minder mooi. Een van de plekken om een mooi stalraam te plaatsen is bijvoorbeeld in je bijkeuken. Dat geeft het een mooie authentieke look en wat meer sfeer. Je hebt echter veel verschillende soorten stalramen dus keuze genoeg om in jouw huis te plaatsen en af te stemmen bij de rest van de sfeer in de woning.

Stalraam in je interieur

stalraam kopen

Als je van een ouderwetse look houdt in bijvoorbeeld je bijkeuken, dan is een stalraam echt heel leuk om deze te plaatsen in plaats van een doodgewoon raam. Gewoon is maar gewoon natuurlijk :) Een bijkeuken is over het algemeen vrij saai en met zo’n raam kun je de rest van de aankleding erop aanpassen. Bovenstaande afbeeldingen zijn maar een voorbeeld en je hebt vele soorten en maten.

Zo heb je een mooi, rond, zwart stalen stalraam bijvoorbeeld. Alleen ronde hoeken die bestaat uit één raam, maar ook een aantal ramen die bestaan uit meerdere kleine raampjes met daar middenin stalen constructie. Echt heel cool! Je kunt ze ook op maat laten maken zodat het helemaal op en top bij jouw interieur past.

Heb je een oude boerderij?

Als je een oude boerderij hebt bijvoorbeeld die je gaat opknappen en moderniseren, dan is het ook heel erg leuk om iets van het oude te behouden of nieuw te plaatsen. Op die manier houdt de boerderij zijn ouderwetse look. Je kunt deze ramen bijvoorbeeld ook gebruiken in een muur tussen ruimtes in. Bijvoorbeeld in de muur die tussen de slaapkamer en een doucheruimte zit. Dit is uiteraard maar een voorbeeld en er zijn tal van mogelijkheden in een oud huis. Daar zullen de stalramen echt helemaal tot hun recht komen.

Geverifieerd door MonsterInsights